Ακραία τοξικά φαινόμενα

Εκδότης:
Εισέλιξη
Έτος:
2007
ISBN:
9789608755734
Σελίδες:
119
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ακραία τοξικά φαινόμενα
Τιμή εκδότη:€10,60
Η τιμή μας: €9,54
στο καλάθι
Ακραία τοξικά φαινόμενα
Ο δρ. Howard Fisher, με το βιβλίο του «Ακραία τοξικά φαινόμενα», προσπαθεί να κάνει ευρύτερα γνωστή τη νέα επαναστατική μέθοδο αποτοξίνωσης με τα επιθέματα πέλματος. Πρόκειται για το αποτέλεσμα της εικοσιεξαετούς προσπάθειας των Ιαπώνων ερευνητών δρος Kawase Itsuko και δρος Takao Matsushita, οι οποίοι, μελετώντας τη φυσιολογία των αιωνόβιων δέντρων, κατάφεραν να αποκρυπτογραφήσουν το μυστικό της αντοχής τους στις πλέον αντίξοες συνθήκες.

Κατόπιν απομόνωσαν το ενεργό συστατικό που τους δίνει αυτή τη δυνατότητα, δηλαδή τη δενδρική ρητίνη, η οποία βρήκε μια καταπληκτική εφαρμογή στην αποτοξίνωση του ανθρώπινου οργανισμού.

Η δενδρική ρητίνη αναμειγνύεται με άλλα, επίσης ενεργά συστατικά και τοποθετείται σε ένα επίθεμα που προσκολλάται στα πέλματα κατά τη διάρκεια του ύπνου. Τα συστατικά του επιθέματος, σε συνδυασμό με τα σημεία ρεφλεξολογίας και βελονισμού που υπάρχουν στο πέλμα, έλκουν και απομακρύνουν τις τοξίνες που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

Το επόμενο πρωί το επίθεμα είναι υγρό και έχει σκούρο χρώμα εξαιτίας του ουσιών που έχει απορροφήσει. Όσο προχωρεί η διαδικασία της αποτοξίνωσης το χρώμα των χρησιμοποιημένων επιθεμάτων γίνεται ανοιχτότερο, ενώ όταν ο οργανισμός απαλλαγεί τελείως από τις ανεπιθύμητες ουσίες, μένει σχεδόν αμετάβλητο.

Εκτός από την αποτοξίνωση του οργανισμού, η μέθοδος διεγείρει τον υποθάλαμο, που είναι το κέντρο ελέγχου του συμπαθητικού και του παρασυμπαθητικού συστήματος, ενισχύει την πνευματική εγρήγορση και την πνευματική διαύγεια και ενεργεί κατά της κατάθλιψης.

Η μέθοδος είναι εξαιρετικά απλή και αποτελεσματική, και στο βιβλίο αναφέρονται αναλυτικά όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε, από την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο περιβάλλον, τους παράγοντες μόλυνσης που μας επιβαρύνουν, τις πηγές από τις οποίες προέρχονται, τα συστατικά που περιέχει το επίθεμα, τη μέθοδο εφαρμογής και αρκετές περιπτώσεις ασθενών.

Είτε ως θεραπευτικό, είτε ως μέσο πρόληψης, η μέθοδος αξίζει την προσοχή σας, ή όπως οι οπαδοί της λένε χαριτολογώντας μεταξύ τους:

Πάρτε την υπόθεση της αποτοξίνωσης στα... πόδια σας!!!
Τίτλος βιβλίου:Ακραία τοξικά φαινόμενα
Τίτλος πρωτότυπου:Extreme Toxic Times
Εκδότης:Εισέλιξη
Συντελεστές βιβλίου:Fisher, Howard W. (Συγγραφέας)
Θεοδωρήμπασης, Κώστας (Μεταφραστής)
ISBN:9789608755734
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2007
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Εναλλακτικές Θεραπείες
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες