Η αυτοκρατορία της αιωνιότητας

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2007
ISBN:
9789604509058
Σελίδες:
358
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η αυτοκρατορία της αιωνιότητας
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Η αυτοκρατορία της αιωνιότητας
Το 1798 ο Ναπολέων κυριεύει την Αίγυπτο.
Αλλά εκεί κρύβεται ένα μυστικό που θα κυριεύσει εκείνον...

Ο Θάλαμος της Αιωνιότητας λένε πως κρύβει τα μυστικά των Φαραώ κι έναν ιερογλυφικό κώδικα του μέλλοντος -το πεπρωμένο όλων μας. Μαθαίνοντας για τη μυστηριώδη κρύπτη, ο Ναπολέων Βοναπάρτης οργανώνει μια φιλόδοξη επιστημονική αποστολή στην Αίγυπτο για να την εντοπίσει.
Όταν τα θαυμαστά μυστικά του Θαλάμου τού αποκαλύπτονται στην καρδιά της Μεγάλης Πυραμίδας, επιστρέφει στο Παρίσι -και πολύ σύντομα γίνεται αυτοκράτορας της Γαλλίας...

Σαράντα χρόνια αργότερα, η Βασίλισσα Βικτωρία, γοητευμένη με τη σειρά της από το θρύλο του Θαλάμου, αναθέτει στον Αλεξάντερ Ράιντ, ένα νεαρό Σκοτσέζο, να διεισδύσει σε μια μυστικιστική σέκτα αρχαιολόγων, γνωστή ως "Η Αδελφότητα της Αιωνιότητας". Αλλά ο Ράιντ μαγεύεται κι ο ίδιος από το μυστήριο, και αποφασίζει να ψάξει μόνος του στην Αίγυπτο για να φέρει στο φως την αλήθεια.

Αυτοκράτορες, πάπες, βασίλισσες, στρατηγοί, σεΐχηδες, καλλιτέχνες και αρχαιολόγοι -όλοι υπαρκτά πρόσωπα- θα συνδεθούν με την αναζήτηση της Δύναμης και της Γνώσης, που κρύβονται στο Θάλαμο, σ' ένα μαγευτικό μυθιστόρημα για τα θαύματα της Αιγύπτου, τα μυστικά των θεών και την επιθυμία των ανθρώπων να αδράξουν την αθανασία με κάθε κόστος.
Τίτλος βιβλίου:Η αυτοκρατορία της αιωνιότητας
Τίτλος πρωτότυπου:The Empire of Eternity
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:O' Neill, Anthony (Συγγραφέας)
Γεωργιάδου, Ρηγούλα (Μεταφραστής)
ISBN:9789604509058
Σειρά εκδότη:Bell Best Seller
Στοιχεία έκδοσης:Αύγουστος 2007
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες