Euro 2004

Η ανάλυση του θριάμβου: Τεχνική, στατιστική
Εκδότης:
Ιδιωτική Έκδοση
Έτος:
2005
ISBN:
9789606304057
Σελίδες:
143
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Euro 2004
Τιμή εκδότη:€12,17
Η τιμή μας: €10,95
Euro 2004
Το Εuro 2004 είναι πια παρελθόν για τους περισσότερους φιλάθλους ανά τον κόσμο, όχι όμως και για τους Έλληνες, καθώς η διοργάνωση αυτή έχει χαραχτεί ανεξίτηλα στη μνήμη τους, ως γεγονός αληθινά "μυθικό". Χαρά, υπερηφάνεια και ατέλειωτες συγκινήσεις ήταν τα συναισθήματα που πρόσφερε απλόχερα, η Εθνική ομάδα στους Έλληνες αλλά και σε όλους τους λάτρεις του ποδοσφαίρου, ανεβαίνοντας στο υψηλότερο σκαλί της διοργάνωσης ως πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Η χρυσή Ελληνική ομάδα απέδειξε με την αγωνιστική της συμπεριφορά, ότι ο "θεμέλιος λίθος" αυτής της προσπάθειας και επιτυχίας ήταν η εθνική ομοψυχία, η οποία στο παρελθόν, όχι μόνο από τους πρωταγωνιστές της, αλλά και από όλους τους Έλληνες, είχε συνειδητά και συστηματικά παραγκωνιστεί και αγνοηθεί. Η μικρή λοιπόν και ασήμαντη μέχρι εκείνη τη στιγμή Εθνική ποδοσφαιρική ομάδα της Ελλάδας, αναδείχθηκε στο μεγάλο πρωταγωνιστή της διοργάνωσης. Ο μέχρι εκείνη τη στιγμή μικρός και ασήμαντος "Δαβίδ" κατάφερε να κατατροπώσει τους "Γολιάθ" της διοργάνωσης: την Πορτογαλία, τη Ρωσία, την Ισπανία, τη Γαλλία και την Τσεχία.

Ο "αναπάντεχος" αυτός θρίαμβος πέρα από το θαυμασμό και την επιβράβευση, όπως ήταν λογικό συνοδεύτηκε και από πληθώρα κρίσεων και επικρίσεων των αντίπαλων προς την ελληνική ομάδα. Ωστόσο, τόσο για τους μεν όσο και για τους δε, πολύ σημαντική είναι η απάντηση στο ερώτημα: "Πώς αυτή η Ελληνική Εθνική ομάδα πέτυχε αυτό το θαύμα;", καθώς η σωστή αξιολόγηση αυτού θα βοηθήσει όχι μόνο το Ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και αυτό των επικριτών του.

Μέσω λοιπόν αυτού του συγγράμματος, και ύστερα από συστηματική παρατήρηση και μελέτη, γίνεται προσπάθεια υπεύθυνης προσέγγισης και απάντησης στα ποικίλα ερωτήματα που προκύπτουν σχετικά με τη μεγαλειώδη επιτυχία της Ελληνικής ομάδας.

(από τον πρόλογο του βιβλίου)
Τίτλος βιβλίου:Euro 2004
Υπότιτλος βιβλίου:Η ανάλυση του θριάμβου: Τεχνική, στατιστική
Εκδότης:Ιδιωτική Έκδοση
Συντελεστές βιβλίου:Καραγιάννης, Γιώργος Χ., 1962-, προπονητής ποδοσφαίρου (Συγγραφέας)
ISBN:9789606304057
Στοιχεία έκδοσης: 2005
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Αθλητισμός
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες