Το μυστικό της περγαμηνής

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Modern Times
Έτος:
2007
ISBN:
9789604417964
Σελίδες:
535
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το μυστικό της περγαμηνής
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Το μυστικό της περγαμηνής
Κάστρο του Έλσινορ, Δανία
Ο ιερέας του Βατικανού Έρικ Γιάνοεν αφήνει την τελευταία πνοή του πάνω σε έναν ξύλινο σταυρό. Στην κορυφή, λίγο πάνω από το γερμένο κεφάλι του. οι δολοφόνοι τοποθετούν μια επιγραφή με τη φράση "Εις το όνομα του Πατρός". Ο Νικ Ντάιαλ, επικεφαλής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ιντερπόλ, καταφτάνει στον τόπο του εγκλήματος προκειμένου να διερευνήσει την υπόθεση.

Ορβιέτο, Ιταλία
Ο αρχαιολόγος Τσαρλς Μπόιντ και η Βοηθός του, Μαρία Πελάτι, ξεκινούν ανασκαφές στο υψίπεδο του Ορβιέτο, μια δυσπρόσιτη περιοχή που είχε χρησιμοποιηθεί από τους πάπες κατά το Μεσαίωνα ως καταφύγιο. Όταν οι δύο ερευνητές ανακαλύπτουν ένα λεπτό μπρούντζινο κύλινδρο που κρύβει στο εσωτερικό του μια περγαμηνή, γίνονται οι πλέον καταζητούμενοι εγκληματίες.

Φυλακές της Παμπλόνα, Ισπανία
Ο Τζόναθαν Πέιν και ο Ντέιβιντ Τζόουνς, πρώην μέλη μιας επίλεκτης αμερικανικής ομάδας που αναλαμβάνει παράνομες μυστικές αποστολές σε όλη την υφήλιο, καταλήγουν στη φυλακή δίχως να γνωρίζουν το λόγο και δίχως να τους έχει απαγγελθεί κάποια κατηγορία. Ένας εκπρόσωπος της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών τους προτείνει να βρουν τον καταζητούμενο δόκτορα Μπόιντ για να γλιτώσουν την ισόβια κάθειρξη.

Μια σειρά από άγριες δολοφονίες που αναπαριστούν τη σταύρωση του Χριστού. Ένα σκοτεινό μυστικό, ικανό να κλονίσει τα θεμέλια της Εκκλησίας, Μια ασύλληπτη συνωμοσία. Ποιοι εμπλέκονται σε αυτή την υπόθεση; Τι πυροδότησε την ανελέητη καταδίωξη δύο αθώων; Πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν οι εχθροί της αλήθειας; Ο μόνος που μπορεί να δώσει απαντήσεις και να φέρει στο φως τη σημαντικότερη ανακάλυψη όλων των εποχών είναι ο αρχαιολόγος Μπόιντ. Αρκεί να παραμείνει ζωντανός και να αποκρυπτογραφήσει την πανάρχαια περγαμηνή που κρατά στα χέρια του...
Τίτλος βιβλίου:Το μυστικό της περγαμηνής
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Τίτλος πρωτότυπου:Sign of the Cross
Εκδότης:Modern Times
Συντελεστές βιβλίου:Kuzneski, Chris (Συγγραφέας)
Λεμπέση - Μουζακίτη, Ιωάννα (Μεταφραστής)
ISBN:9789604417964
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2007
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες