Προσοχή σκύλος!

Οι έρευνες του Πόπλιου Αυρήλιου στην αρχαία Ρώμη
Εκδότης:
Άγρα
Έτος:
2009
ISBN:
9789603258162
Σελίδες:
360
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Προσοχή σκύλος!
Τιμή εκδότη:€16,45
Η τιμή μας: €14,81
Προσοχή σκύλος!
"Η Μοίρα δεν αλλάζει, έλεγαν όλοι. Παρ' ολ' αυτά, κάποιος είχε αποφασίσει, με τρεις αποτρόπαιες δολοφονίες, να αλλάξει τις τύχες πού είχε προδιαγράφει το πεπρωμένο..."

Στην αρχαία Ρώμη του 1ου αιώνα μ.Χ., ο συγκλητικός Πόπλιος Αυρήλιος Στάτιος τρέφει μια ακόρεστη περιέργεια για τα αινίγματα. Δεδηλωμένος επικούρειος, αυτός ο αμετανόητος γόης δεν διστάζει να θέσει τη διαίσθησή του στην υπηρεσία των φίλων του, προκειμένου να ματαιώσει εγκλήματα, εκδικήσεις και δολοπλοκίες. Έχοντας για βοηθούς τον Κάστορα, έναν Έλληνα σκλάβο εξίσου πολυμήχανο με τον ίδιο, και την εκκεντρική Πομπωνία, βαδίζει με τη λευκή του τήβεννο στα ενδότερα μιας Pax Romana που δεν είναι όσο ειρηνική φαίνεται.
Πηγαίνοντας για ολιγοήμερες διακοπές στο φιλικό σπίτι ενός πλούσιου ιχθυοκαλλιεργητή, ο Πόπλιος Αυρήλιος βρίσκει κατά την άφιξή του την οικογένεια να θρηνεί: μόλις έχουν ανασύρει από τη δεξαμενή με τις μύραινες το άψυχο κορμί του μεγαλύτερου γιου. Όταν πέφτει στην αντίληψή του το κλίμα εχεμύθειας και μνησικακίας που επικρατεί στους κόλπους αυτής της οικογένειας, ο Αυρήλιος αποκτά ένα προαίσθημα ότι το έγκλημα έχει άρωμα εκδίκησης.

"Μια άριστη αστυνομική συνταγή ψυχαγωγίας και εκλαΐκευσης της ιστορίας. Ο Πόπλιος Αυρήλιος Στάτιος είναι ένας ντετέκτιβ με τήβεννο, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον Σέρλοκ Χολμς..."

L'Espresso
Τίτλος βιβλίου:Προσοχή σκύλος!
Υπότιτλος βιβλίου:Οι έρευνες του Πόπλιου Αυρήλιου στην αρχαία Ρώμη
Τίτλος πρωτότυπου:Cava canem
Εκδότης:Άγρα
Συντελεστές βιβλίου:Comastri Montanari, Danila (Συγγραφέας)
Τσέα, Άννα (Μεταφραστής)
ISBN:9789603258162
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2009
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες