Ασκήσεις υπολογιστικής στατιστικής στην υγεία (τ.1)

Εκδότης:
Παπαζήσης
Έτος:
2007
ISBN:
9789600221060
Σελίδες:
168
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ασκήσεις υπολογιστικής στατιστικής στην υγεία
Τιμή εκδότη:€12,72
Η τιμή μας: €11,45
στο καλάθι
Ασκήσεις υπολογιστικής στατιστικής στην υγεία (τ.1)
Σκοπός των ασκήσεων που περιέχονται σε αυτό το βιβλίο, εκτός από την εξοικείωση του αναγνώστη στη χρήση του στατιστικού πακέτου SPSS, είναι και η εισαγωγή στη στατιστική ανάλυση δεδομένων. Στόχος του είναι να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο εκμάθησης, εφαρμογής και κατανόησης των βασικών στατιστικών διαδικασιών σε άτομα με λίγες γνώσεις στατιστικής, ενώ παράλληλα να αποτελέσει χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο σε άτομα με μεγαλύτερη εξοικείωση και εμπειρία.

Όλες οι ενότητες του ακολουθούν συγκεκριμένη δομή, η οποία περιλαμβάνει: α) μια σύντομη περιγραφή των στατιστικών δοκιμασιών που πρόκειται να περιγραφούν, μαζί με χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν στις προϋποθέσεις για την εφαρμογή τους, β) απλά παραδείγματα για τις στατιστικές δοκιμασίες, με τα βήματα αναλυτικά, που πρέπει ακολουθηθούν για την εφαρμογή τους, καθώς και γ) τη σύντομη επεξήγηση και το σχολιασμό των αποτελεσμάτων τους.

Στα βήματα που περιγράφουν την εφαρμογή των διάφορων στατιστικών δοκιμασιών περιέχονται και οι αντίστοιχες οθόνες του στατιστικού πακέτου SPSS, προκειμένου να υπάρχει πλήρης και αναλυτική καθοδήγηση σχετικά με κάθε μια από αυτές. Οι οθόνες που ενσωματώνονται σε κάθε παράδειγμα, παρήχθησαν με την έκδοση 14.0 του SPSS.
Τίτλος βιβλίου:Ασκήσεις υπολογιστικής στατιστικής στην υγεία
Περιέχει:CD-ROM
Εκδότης:Παπαζήσης
Συντελεστές βιβλίου:Σταμούλη, Μαρία - Αγγελική (Συγγραφέας)
Αποστολάκης, Ιωάννης Α. (Συγγραφέας)
Αποστολάκης, Ιωάννης Α. (Υπεύθυνος Σειράς)
ISBN:9789600221060
Σειρά εκδότη:Κοινωνία και Πληροφορική
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2007
Τόμος:1
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Γενικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες