Χημεία Γ΄ λυκείου

Το 3ο και το 4ο θέμα
Εκδότης:
Εν Δυνάμει
Έτος:
2007
ISBN:
9789608865778
Σελίδες:
174
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Χημεία Γ΄ λυκείου
Τιμή εκδότη:€8,62
Η τιμή μας: €7,76
Χημεία Γ΄ λυκείου
Το κύριο μέρος αυτού του βιβλίου είναι τα 86 θέματα που περιέχει. Πιστεύουμε ότι ο μαθητής που θα δουλέψει καλά αυτά τα θέματα θα είναι τέλεια προετοιμασμένος για "το 3ο και το 4ο θέμα" των εξετάσεων.

Πριν από τα 86 θέματα εντάξαμε μια Εισαγωγή, που αποτελείται από τρία μέρη.

Το πρώτο μέρος περιλαμβάνει εννέα λυμένες ασκήσεις Ιοντικής Ισορροπίας. Η λύση τους γίνεται με πολύ αναλυτικό τρόπο και έτσι δίνεται όλη η απαραίτητη μεθοδολογία. Συμβουλεύουμε τον μαθητή να τις διαβάσει προσεκτικά, πριν ξεκινήσει τη λύση των θεμάτων. Επειδή ακριβώς τα λυμένα παραδείγματα καλύπτουν όλη τη μεθοδολογία, στις απαντήσεις των θεμάτων δεν γράφουμε την αναλυτική λύση, αλλά μόνο μια σύντομη υπόδειξη και την απάντηση.

Στο δεύτερο μέρος της Εισαγωγής κωδικοποιούνται σε δυο σελίδες όλες οι περιπτώσεις διακρίσεων και ταυτοποιήσεων που συναντώνται στην ύλη της Οργανικής Χημείας.

Στο τελευταίο μέρος της Εισαγωγής δίνονται εξήντα (ή μάλλον σχεδόν οι διπλάσιες) αντιδράσεις Οργανικής Χημείας. Συμβουλεύουμε και πάλι τον μαθητή να τις γράψει, πριν προχωρήσει, θα συναντήσει όλες τις αντιδράσεις που περιλαμβάνει η ύλη του, τουλάχιστον δύο φορές την καθεμιά. Έτσι, αν μπορεί να τις γράψει, θα είναι σίγουρος ότι δεν υπάρχει περίπτωση να "κολλήσει" στις εξετάσεις σε κάποια αντίδραση.

Τέλος, στο βιβλίο αυτό συμπεριλάβαμε και τα θέματα όλων των εξετάσεων (κανονικών, επαναληπτικών και εσπερινών λυκείων) από το 2000 έως και το 2006. Πιστεύουμε ότι η μελέτη τους "καθησυχάζει" τον μαθητή σχετικά με το τι θα αντιμετωπίσει ο ίδιος και του δίνει τη σιγουριά ότι "δεν είναι δύσκολα".

(από τον πρόλογο των συγγραφέων)
Τίτλος βιβλίου:Χημεία Γ΄ λυκείου
Υπότιτλος βιβλίου:Το 3ο και το 4ο θέμα
Εκδότης:Εν Δυνάμει
Συντελεστές βιβλίου:Παπαζήσης, Κώστας Ρ. (Συγγραφέας)
Θεοδωρόπουλος, Παναγιώτης (Συγγραφέας)
ISBN:9789608865778
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2007
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Γενικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες