Nothing Impossible

Εκδότης:
Ευρασία
Έτος:
2007
ISBN:
9789608187207
Σελίδες:
264
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Nothing Impossible
Τιμή εκδότη:€19,61
Η τιμή μας: €17,65
Nothing Impossible
Το "Nothing Impossible", γραμμένο από έναν από τους κορυφαίους διαφημιστές και επιχειρηματίες στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, μας ξεναγεί με το πλέον λιτό και ταυτόχρονα δημιουργικό ύφος στα άδυτα της διαφήμισης και της επικοινωνίας. Αλλά δεν κάνει μόνο αυτό. Μας δείχνει πώς μπορεί κανείς να πετύχει σε ένα χώρο τόσο απαιτητικό και ανταγωνιστικό, όπως είναι αυτός της διαφήμισης και της επικοινωνίας, ακόμα κι όταν κάτι τέτοιο φαίνεται αδύνατο.

Κι αυτό δεν γίνεται μόνο με την αφήγηση της προσωπικής πορείας του Μάκη Σεριάτου, αλλά και με την παρουσίαση των σκέψεων, των πιστεύω του και των εμπειριών του από το χώρο της διαφήμισης και της επικοινωνίας.

Με τα δείγματα δουλειάς που παρουσιάζονται, το βιβλίο αποτελεί ένα πρώτης τάξεως εγχειρίδιο για τους σημερινούς διαφημιστές αλλά κι ένα σημαντικό βοήθημα για τους μελετητές της διαφήμισης.

Τέλος, το "Nothing Impossible" αφορά όλους όσοι πιστεύουν ότι στη ζωή τίποτα δεν είναι αδύνατο, αν το θέλουν πραγματικά.

Συμμετέχουν με κείμενα τους οι: Πύρρος Δήμας, Νίκος Ευαγγελάτος, Άρης Σπηλιωτόπουλος, Γιάννης Κακουλίδης, Γιώργος Οικονομέας, Χρήστος Δάντης, και Χρήστος Παναγιωτόπουλος
Τίτλος βιβλίου:Nothing Impossible
Εκδότης:Ευρασία
Συντελεστές βιβλίου:Σεριάτος, Μάκης (Συγγραφέας)
ISBN:9789608187207
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2007
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες