Γενική και συστηματική παθολογική ανατομική

Εκδότης:
Παρισιάνου Α.Ε.
Έτος:
2007
ISBN:
9789603944454
Σελίδες:
939
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Γενική και συστηματική παθολογική ανατομική
Τιμή εκδότη:€95,90
Η τιμή μας: €91,11
στο καλάθι
Γενική και συστηματική παθολογική ανατομική
[...] H παρούσα τέταρτη έκδοση του συγγράμματος "Γενικής και Συστηματικής Παθολογικής Ανατομικής" του καθηγητή J.C.E. Underwood και των αξιόλογων συνεργατών του, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο έργο όπου αποτυπώνεται εμφανώς η εντυπωσιακή διεύρυνση των επιστημονικών ορίων της σύγχρονης παθολογικής ανατομικής. Το σύγγραμμα διαιρείται σε 3 αλληλένδετα μέρη, που αφορούν τις βασικές γνώσεις της γενικής παθολογικής ανατομικής, τους μηχανισμούς ανάπτυξης νόσων και την ειδική παθολογική ανατομική. Παρατίθενται πλήθος νέων πληροφοριών με ένα λιτό ύφος, που καλύπτουν την ιστολογία, τη φυσιολογία, το ιστοπαθολογικό υπόβαθρο και την παθολογοανατομική εικόνα των νόσων όπως επίσης και την κλινοπαθολογοανατομική συσχέτιση σε ένα ενιαίο σύνολο το οποίο διευκολύνει τη μάθηση. Οι εικόνες, μακροσκοπικές και ιστολογικές, είναι αντιπροσωπευτικές και εξαιρετικής ποιότητας και τα σχεδιαγράμματα συμπληρώνουν αρμονικά το κείμενο.

Επιπλέον, η διάρθρωση του κειμένου ευνοεί την κατανόηση της κλινικής σημασίας των παθολογοανατομικών ευρημάτων εξοικειώνοντας έτσι τον αναγνώστη με την εμπειρική γνώση. Η τελευταία οφείλει να αποτελεί τον κυρίαρχο στόχο κάθε σύγχρονης επιστημονικής διδασκαλίας εφοδιάζοντας το νέο επιστήμονα με ουσιαστικά προσόντα ώστε αυτός να μπορεί επάξια να διεκδικήσει μια θέση στη σύγχρονη και ανταγωνιστική πραγματικότητα και την απαιτητική αγορά εργασίας.

Αναμφίβολα, το σύγγραμμα αυτό θα προσφέρει πολλά, καλύπτοντας πλήρως τις επιστημονικές ανάγκες όχι μόνο των φοιτητών της ιατρικής αλλά και των ειδικευομένων παθολογοανατόμων. [...]

(Ε. Πατσούρης, από τον πρόλογο του βιβλίου)
Τίτλος βιβλίου:Γενική και συστηματική παθολογική ανατομική
Τίτλος πρωτότυπου:General and Systematic Pathology
Εκδότης:Παρισιάνου Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Underwood, James. C. E. (Συγγραφέας)
Σταθόπουλος, Ευστάθιος Ν. (Μεταφραστής)
Παναγιωτίδης, Ιωάννης (Μεταφραστής)
Κουτσόπουλος, Αναστάσιος (Μεταφραστής)
Καναβάρος, Παναγιώτης Η. (Μεταφραστής)
Αθανασίου, Ευάγγελος (Μεταφραστής)
Britton, Robert (Εικονογράφος)
Σταθόπουλος, Ευστάθιος Ν. (Επιμελητής)
ISBN:9789603944454
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2007
Σημείωση:Πρόλογοι: E. Πατσούρης, καθηγητής διευθυντής Α' εργαστηρίου παθολογικής ανατομικής της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ευστάθιος Ν. Σταθόπουλος, αναπληρωτής καθηγητής ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης, διευθυντής παθολογοανατομικού εργαστηρίου Πα. Γ.Ν.Η.
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες