Η νέα επανάσταση της ευεξίας

Κερδίστε μια περιουσία από την επόμενη αγορά των δισεκατομμυρίων
Εκδότης:
Κλειδάριθμος
Έτος:
2007
ISBN:
9789604610785
Σελίδες:
324
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η νέα επανάσταση της ευεξίας
Τιμή εκδότη:€22,00
Η τιμή μας: €19,80
Η νέα επανάσταση της ευεξίας
Η ευεξία είναι ένας διαρκώς ανερχόμενος κλάδος, αξίας πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων. Το βιβλίο αυτό σας δείχνει πώς μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε κι εσείς στον πρόσφορο αυτό τομέα και να κερδίσετε μια περιουσία!

Ο οικονομολόγος Paul Zane Pilzer προσφέρει καθοδήγηση και επιχειρηματικές συμβουλές για τους επιχειρηματίες της ευεξίας, τους διανομείς υγιεινών προϊόντων, τους γιατρούς, τους χειροπράκτες, και άλλους επαγγελματίες του χώρου.

Η νέα επανάσταση της ευεξίας παρουσιάζει νέες δυνατότητες δραστηριοποίησης σε κάθε κεφάλαιο και καλύπτει τις κυριότερες νέες τάσεις, ιδιαίτερα το φαινόμενο της «στροφής προς την υγεία» των εταιρειών τροφίμων, όπως η McDonald's και η Wal-Mart, που κάνουν τεράστιες επενδύσεις σε φρέσκα και βιολογικά τρόφιμα.

Το βιβλίο δείχνει ότι αν και εκατομμύρια άνθρωποι έχουν αγκαλιάσει την ευεξία, η σχετική ζήτηση έχει στην πραγματικότητα μεγαλώσει, λόγω της φθίνουσας τάσης της υγείας και ιδιαίτερα της αυξανόμενης παχυσαρκίας στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες ανεπτυγμένες χώρες. Το κόστος της ιατρικής περίθαλψης υπερβαίνει πλέον τα κέρδη των περισσότερων μεγάλων εργοδοτών και οι εταιρείες αρχίζουν να αναγνωρίζουν ότι η ευεξία και η πρόληψη της ασθένειας είναι οι μόνες βιώσιμες λύσεις στο αυξανόμενο κόστος της υγειονομικής περίθαλψης που απειλεί την ίδια την επιβίωσή τους.
Τίτλος βιβλίου:Η νέα επανάσταση της ευεξίας
Υπότιτλος βιβλίου:Κερδίστε μια περιουσία από την επόμενη αγορά των δισεκατομμυρίων
Τίτλος πρωτότυπου:The New Wellness Revolution
Εκδότης:Κλειδάριθμος
Συντελεστές βιβλίου:Pilzer, Paul Zane (Συγγραφέας)
Κατσαντώνης, Ιωάννης (Μεταφραστής)
ISBN:9789604610785
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2007
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία
Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες