Εγχειρίδιο καρδιάς και αγγείων

Εκδότης:
Παρισιάνου Α.Ε.
Έτος:
2007
ISBN:
9789603944706
Σελίδες:
1199
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Εγχειρίδιο καρδιάς και αγγείων
Τιμή εκδότη:€65,62
Η τιμή μας: €62,34
στο καλάθι
Εγχειρίδιο καρδιάς και αγγείων
Εάν θα ήθελε κάποιος να μεταφέρει μαζί του ένα πλήρες, περιεκτικό, ακριβές και αξιόπιστο βιβλίο καρδιολογίας, πιστεύω ότι αυτό δεν θα ήταν άλλο από το "Εγχειρίδιο καρδιάς και αγγείων" του Ε. Topol.

Χωρίς να αναλίσκεται σε εξοντωτικές λεπτομέρειες αλλά και χωρίς να αρκείται σε δογματικές υπεραπλουστεύσεις, αποτελεί ένα απόλυτα ισορροπημένο βιβλίο, μέσα στο οποίο μπορεί κανείς να βρει ό, τι χρειάζεται για τη διάγνωση και τη θεραπεία των καρδιαγγειακών νόσων.

Προκειμένου να διατηρηθεί η φιλοσοφία και το ύφος της αγγλόφωνης έκδοσης, έγινε προσπάθεια ώστε η μετάφραση να αποδίδει πλήρως το νόημα του κειμένου. Για την ορολογία των επιστημονικών εννοιών κατεβλήθη κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μεταφρασθεί με απόλυτη ακρίβεια. Σε αυτό, αρωγοί στάθηκαν τα κλασικά λεξικά ιατρικών όρων των Γ. Μιχαηλίδη και Αρ. Κωνσταντινίδη, καθώς και η εμπειρία παλαιότερων συναδέλφων όπως του τ. διευθυντή της καρδιολογικής κλινικής Χρ. Γαλάνη και του επ. καθηγητή στο βιολογικό τμήμα του ΕΚΠΑ κ. Δ. Στραβοπόδη, τους οποίους θα ήθελα από τη θέση αυτή να ευχαριστήσω.

Επίσης, η "μεταφραστική κληρονομιά" του αειμνήστου Χρ. Μιχαλόπουλου αποτέλεσε πηγή αναφοράς για τη διευκρίνιση πολλών όρων της σύγχρονης καρδιολογίας. [...]

(Αθανάσιος Ζαφειρόπουλος, από τον πρόλογο του βιβλίου)
Τίτλος βιβλίου:Εγχειρίδιο καρδιάς και αγγείων
Τίτλος πρωτότυπου:Manual of Cardiovascular Medicine, Second Edition
Εκδότης:Παρισιάνου Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
Συνετός, Ανδρέας (Μεταφραστής)
Γιαννόπουλος, Γεώργιος (Μεταφραστής)
Ζαφειρόπουλος, Αθανάσιος Ζ. (Μεταφραστής)
Topol Eric J. (Επιμελητής)
Griffin, Brian P. (Επιμελητής)
ISBN:9789603944706
Στοιχεία έκδοσης: 2007
Σημείωση:Πρόλογος: Αθανάσιος Ζαφειρόπουλος, καρδιολόγος MSc εφαρμογών βιολογίας στην ιατρική, υπεύθυνος καρδιολογικού τμήματος του νοσοκομείου "Λευκός Σταυρός" Αθηνών.
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες