Μια φωτιά στο φεγγάρι (τ.2)

Εκδότης:
Πάπυρος Εκδοτικός Οργανισμός
Έτος:
1971
Σελίδες:
191
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μια φωτιά στο φεγγάρι
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Μια φωτιά στο φεγγάρι (τ.2)
Ένα μνημειώδες έργο για μια μνημειώδη στιγμή -ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο που φέρνει ρίγος στον σύγχρονο άνθρωπο. Τρεις αστροναύτες στο φεγγάρι, ένας κόσμος που τους παρακολουθεί με κομμένη ανάσα κι ένας συγγραφεύς -από τους διασημότερους του αιώνα μας- που ερμηνεύει το κάθε δευτερόλεπτο με τον ερωτισμό και τον πανθεϊσμό της δικής του σεληνιακής ιδιοσυστασίας.
Φρικιαστικές λεπτομέρειες της σύγχρονης τεχνολογίας εναλλάσσονται με αποκαλυπτικές πτυχές των δραμάτων που κρύβονται από κάθε διαστημικό εγχείρημα.
Μια αδυσώπητη και ταυτόχρονα επική ανατομία των μηχανών που έχουν ψυχή, και των ανθρώπων που ζουν σαν μηχανές, μιας στρατιάς τεχνικών, θωρακισμένων με γνώση κι όμως εκτεθειμένων στις μαγικές και ανεξήγητες δυνάμεις του σύμπαντος.
Η "Φωτιά στο φεγγάρι" του Νόρμαν Μαίηλερ είναι μια προσωπική μαρτυρία φορτισμένη με εφιαλτικούς συχνά λογισμούς και σκληρές, μα συνάμα, εμπνευστικές αλήθειες γύρω από τη μοίρα του ανθρώπου, που έφτασε τώρα στο φεγγάρι και κινδυνεύει να χάση την ύπαρξή του πάνω στη Γη...
Τίτλος βιβλίου:Μια φωτιά στο φεγγάρι
Τίτλος πρωτότυπου:Of a Fire on the Moon
Εκδότης:Πάπυρος Εκδοτικός Οργανισμός
Συντελεστές βιβλίου:Mailer, Norman, 1923-2007 (Συγγραφέας)
Καζαντζής, Βασίλης (Μεταφραστής)
ISBN:
Σειρά εκδότη:Βίπερ
Στοιχεία έκδοσης: 1971
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Κλασική Μεταφρασμένη Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες