Exile II (τ.2)

Εκδότης:
Anubis
Έτος:
2007
ISBN:
9789603066286
Σελίδες:
144
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Exile II
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Exile II (τ.2)
Η συναρπαστική μεταφορά σε κόμιξ του δεύτερου βιβλίου της σειράς "The Dark Elf Trilogy" του R. A. Salvatore, η οποία περιγράφει τις πρώτες περιπέτειες του μεγαλύτερου ήρωα των Forgotten Realms®!

Έχουν περάσει δέκα χρόνια από τότε που ο Ντριτζτ Ντο Έρντεν εγκατέλειψε την πατρίδα του, αδυνατώντας να ζήσει μέσα στη βία και τη διαφθορά της κοινωνίας των ντρόου. Στα ανήλιαγα σπήλαια και τις δαιδαλώδεις στοές του Άντερνταρκ, ο Ντριτζτ πίστευε ότι θα μπορούσε επιτέλους να ζήσει σύμφωνα με τις αρχές του, όμως το μόνο που βρίσκει εκεί είναι η ανείπωτη μοναξιά. Στη Μεντζομπεράντζαν, οι Ντο Έρντεν εξακολουθούν να βρίσκονται σε πόλεμο με τους άλλους ευγενείς οίκους. Η μητέρα του Ντριτζτ, η μοχθηρή Μάτρον Μάλις, ελπίζει ότι ο αποστάτης γιος της είναι το κλειδί για την επικράτηση ενάντια στους εχθρούς της και αναζητά τρόπους για να τον υποτάξει στη θέλησή της.

Καθώς οι ημέρες κυλούν βασανιστικά αργά, ο Ντριτζτ φοβάται πως με τον καιρό θα εξελιχθεί σε ένα από τα τερατώδη πλάσματα που κατοικούν στο Άντερνταρκ, ενώ τον στοιχειώνει ακόμα η μνήμη του νεκρού του μέντορα Ζακναφέιν...
Τίτλος βιβλίου:Exile II
Τίτλος πρωτότυπου:Exile (The Legend of Drizzt, Book II)
Εκδότης:Anubis
Συντελεστές βιβλίου:Salvatore, R. A. (Συγγραφέας)
Τσέλιος, Χρήστος (Μεταφραστής)
Σκριτζόβαλη, Ελένη (Μεταφραστής)
Dabb, Andrew (Διασκευαστής)
ISBN:9789603066286
Σειρά εκδότη:Forgotten Realms
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2007
Τόμος:2
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Χιούμορ - Σάτυρα > Κόμικς
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες