100 ομορφότερες περιοχές της Ελλάδας

Εκδότης:
Καρακώτσογλου
Έτος:
2007
ISBN:
9789606611728
Σελίδες:
207
Εξώφυλλο:
Σκληρό
100 ομορφότερες περιοχές της Ελλάδας
Τιμή εκδότη:€20,00
Η τιμή μας: €18,00
100 ομορφότερες περιοχές της Ελλάδας
Η Ελλάδα είναι μια χώρα που σε κοιτάει κατάματα και σε γοητεύει απ' άκρη σ' άκρη, όλες τις εποχές του χρόνου. Ιδανικός ταξιδιωτικός προορισμός, αφού προσφέρει στον υπερθετικό βαθμό ιστορία, πολιτισμό, παράδοση. Τα τοπία είναι συγκλονιστικά. Ψηλά βουνά αγκαλιάζουν με στοργή γραφικά χωριά. Αλπικές λίμνες, μυθικά ποτάμια, εκατοντάδες χιλιόμετρα από υπέροχες ακτές με καταγάλανα κρυστάλλινα νερά και πεύκα που πολλές φορές φλερτάρουν με το κύμα ταξιδεύουν τον επισκέπτη σε μια μπαλάντα αισθήσεων. Οι θάλασσες της Ελλάδας άλλοτε γαληνεμένες και άλλες φορές αγριεμένες φιλοξενούν τα ακριβότερα κοσμήματα της χώρας, τα συγκλονιστικά ελληνικά νησιά. Κάθε ένα έχει τη δικιά του οντότητα εκπέμποντας μια αλησμόνητη εικόνα.
Το εύκρατο μεσογειακό κλίμα και η μεγάλη ηλιοφάνεια, εμπνέουν και ενθαρρύνουν τον ταξιδιώτη να αναζητά μικρές ή μεγάλες αποδράσεις, που θα τον απομακρύνουν από τη ρουτίνα και θα τον ταξιδέψουν σε κόσμους ονειρικούς, κόσμους αγαπημένους.

Αυτό το βιβλίο προβάλλει εκατό περιοχές κατόπιν μιας δύσκολης επιλογής, αφού οι όμορφες τοποθεσίες της Ελλάδας είναι αρκετά περισσότερες. Είναι όμως αρκετές για να γνωρίσουμε και να κατανοήσουμε την Ελλάδα, να αφομοιώσουμε τον πολιτισμό και να μεταδώσουμε την κουλτούρα της.
Τίτλος βιβλίου:100 ομορφότερες περιοχές της Ελλάδας
Εκδότης:Καρακώτσογλου
Συντελεστές βιβλίου:Κορρός, Βαγγέλης (Συγγραφέας)
Κορρός, Βαγγέλης (Φωτογράφος)
ISBN:9789606611728
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2007
Κατηγορίες:Λευκώματα > Φωτογραφικά
Γενικά Βιβλία > Ταξιδιωτικοί Οδηγοί - Χάρτες > Ελλάδα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες