Αναζητώντας τη χριστιανική ελευθερία

Εκδότης:
Μορφή - Εκδοθήτω
Έτος:
2009
ISBN:
9789609871341
Σελίδες:
982
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Αναζητώντας τη χριστιανική ελευθερία
Τιμή εκδότη:€37,10
Η τιμή μας: €33,39
στο καλάθι
Αναζητώντας τη χριστιανική ελευθερία
Η εύρεση μιας σωστής ισορροπίας μεταξύ ελευθερίας και ευθύνης αποτελεί πρόβλημα, που έχει απασχολήσει κάθε ευσυνείδητο Χριστιανό. Για εκείνους πού μεγάλωσαν σε ένα αυστηρά δομημένο θρησκευτικό περιβάλλον, η ισορροπία μεταξύ της πιστότητας προς μία θρησκευτική οργάνωση, προς την οικογένεια και την προσωπική ευθύνη ίσως δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα.
Ως Μάρτυρας του Ιεχωβά τρίτης γενιάς, ο Franz υπηρέτησε για περισσότερα από σαράντα χρόνια σε κάθε επίπεδο της δομής της οργάνωσης. Τα εννέα από αυτά τα χρόνια τα πέρασε ως μέλος του κεντρικού εκτελεστικού συμβουλίου, του Κυβερνώντος Σώματος.

Ο Καθηγητής Stephen Cox του Πανεπιστημίου της California, γράφει: "Το 'Αναζητώντας την Χριστιανική Ελευθερία' είναι μία από τις πληρέστερες και πιο διαφωτιστικές καταγραφές, που είναι διαθέσιμες επάνω στη ζωή μιας σύγχρονης θρησκευτικής ομάδας όπως αυτής των Μαρτύρων του Ιεχωβά. Ποτέ ξανά, ενδεχομένως, δεν εξετάστηκε με τόση λεπτομέρεια η σχέση μεταξύ της θρησκευτικής πεποίθησης και της τακτικής μιας οργάνωσης.
Το 'Αναζητώντας την Χριστιανική Ελευθερία" αποτελεί μία πολύ σημαντική μελέτη του κινήματος της Σκοπιάς, και σχολιάζει την παρούσα κατάσταση αυτής, αλλά η σημασία του βιβλίου δεν περιορίζεται σε αυτό το κίνημα. Βοηθά στην κατανόηση ενός ευρέος συνόλου κοινωνικών και ψυχολογικών δυνάμεων, που διαμορφώνουν την ερμηνεία της Βίβλου και της θρησκευτικής ζωής των ανθρώπων, συχνά χωρίς οι ίδιοι να το συνειδητοποιούν".
Τίτλος βιβλίου:Αναζητώντας τη χριστιανική ελευθερία
Εκδότης:Μορφή - Εκδοθήτω
Συντελεστές βιβλίου:Franz, Raymond (Συγγραφέας)
Καλαντζής, Γεώργιος (Μεταφραστής)
ISBN:9789609871341
Σειρά εκδότη:Αντιαιρετικά
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2009
Σημείωση:Οι περικοπές της Αγίας Γραφής που περιέχονται στο βιβλίο προέρχονται από τη μετάφραση του Νεοφύτου Βάμβα, έκδ. Ελληνικής Βιβλικής Εταιρίας.
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Θρησκεία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες