Η Ελλάδα των αισθήσεων

Εκδότης:
Ιδιωτική Έκδοση
Έτος:
2007
ISBN:
9789609303170
Σελίδες:
191
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Η Ελλάδα των αισθήσεων
Τιμή εκδότη:€46,86
Η τιμή μας: €42,17
στο καλάθι
Η Ελλάδα των αισθήσεων
Η σύνθεση και η έκδοση ενός βιβλίου αποτελούν μια σύνθετη απόφαση. Τέτοια είναι κάθε πράξη δημιουργίας. Είναι, επίσης, μια υποκειμενική υπόθεση. Δημιούργησα αυτό το βιβλίο, επειδή η ίδια η φύση προκάλεσε αυτόν τον υποκειμενικό τρόπο να την κοιτάξω. Επειδή η φύση με προκάλεσε να την κοιτάξω.
Σ' αυτή την περιπέτεια με ακολούθησε η Χριστίνα, η γυναίκα μου. Την ευχαριστώ που έγινε στοιχείο του τρόπου, με τον οποίο είδα τη φύση.
Ευχαριστώ όλους, όσοι βοήθησαν στην έκδοση αυτή. Τον συγγραφέα και δημοσιογράφο Στέφανο Δάνδολο, τον γενικό διευθυντή της Εθνικής Ασφαλιστικής Τάσσο Παγώνη, τον αντιδήμαρχο Καλλιθέας Θοδωρή Ψαλιδόπουλο και τους χορηγούς του βιβλίου "Εθνική Ασφαλιστική" και WWF.
Όταν το βιβλίο εκδίδεται παύει να ανήκει σ' αυτόν που το έφτιαξε. Ανήκει σ' αυτόν που το διαβάζει, ακόμη και σ' αυτόν που απλώς το φυλλομετρά. Αυτή είναι η γοητεία του. Ελπίζω να γοητευτείτε.
Περισσότερο απ' όλους το αξίζουν τα τοπία μιας πατρίδας. Της δικής μας.
Αυτής, που εξακολουθεί να μας γοητεύει.

Ανδρέας Δ. Ανδρεόπουλος
Τίτλος βιβλίου:Η Ελλάδα των αισθήσεων
Εκδότης:Ιδιωτική Έκδοση
Συντελεστές βιβλίου:Ανδρεόπουλος, Ανδρέας Δ. (Φωτογράφος)
ISBN:9789609303170
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2007
Σημείωση:Κεντρική διάθεση: Ανδρέας Ανδρεόπουλος, Χαροκόπου 12, 176 72 Καλλιθέα, τηλ.: 210 9511646, e-mail: info@andreopoulos.gr, web site: www.andreopoulos.gr. Πρόλογος: Τάσσος Παγώνης, γενικός διευθυντής Εθνικής Ασφαλιστικής. Χορηγοί: "Εθνική Ασφαλιστική", WWF.
Κατηγορίες:Λευκώματα > Φωτογραφικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες