Αιματολογία ΙΙ (τ.2)

Εκδότης:
Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις
Έτος:
2008
ISBN:
9789604520428
Σελίδες:
550
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Αιματολογία ΙΙ
Τιμή εκδότη:€60,00
Η τιμή μας: €54,00
στο καλάθι
Αιματολογία ΙΙ (τ.2)
Οι εκπαιδευτικές ανάγκες των φοιτητών συχνά επιβάλλουν την ενημέρωση και αναβάθμιση των ανάλογων διδακτικών συγγραμμάτων, ώστε να συμπληρώνεται η ελληνόφωνη βιβλιογραφία σε ζωτικής σημασίας επιστημονικά αντικείμενα. Στην ανάγκη αυτή ανταποκρίνεται και η
Καθηγήτρια Δρ Άννα Ιωαννίδου-Παπακωνσταντίνου με το νέο της σύγγραμμα "Αιματολογία ΙΙ", που κυκλοφορεί από τις Ιατρικές Εκδόσεις ΒΗΤΑ.

Το βιβλίο στοχεύει να καλύψει διδακτικές ανάγκες του Τμήματος Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων, σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα διδασκαλίας των ΤΕΙ. Με απλό και σαφή τρόπο καλύπτει τις κακοήθεις νεοπλασίες του αιμοποιητικού ιστού, τις αιμορραγικές νόσους και τις αντίστοιχες εφαρμογές και μεθόδους του Αιματολογικού Εργαστηρίου, που ανοίγουν νέους ορίζοντες στη διάγνωση, εκτίμηση και θεραπεία των αιματολογικών νοσημάτων.

Η συγγραφέας, φέροντας μακρά εκπαιδευτική εμπειρία, καταβάλλει κάθε προσπάθεια, ώστε να προσφέρει ένα χρήσιμο βοήθημα, μέσα από μια σαφή και εύληπτη γλώσσα. Πετυχαίνει έτσι να εφοδιάσει τον φοιτητή, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο επαγγελματία της υγείας, με έγκυρη θεωρητική γνώση και κατανόηση των διαδικασιών, που θα κληθεί να αξιοποιήσει στην άσκηση του λειτουργήματός του.
Τίτλος βιβλίου:Αιματολογία ΙΙ
Εκδότης:Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις
Συντελεστές βιβλίου:Ιωαννίδου - Παπακωνσταντίνου, Άννα (Συγγραφέας)
ISBN:9789604520428
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2008
Τόμος:2
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες