Γεύσεις Μεσογείου

Εύκολες συνταγές από ηλιόλουστες ακτές
Εκδότης:
Τερζόπουλος Χρήστος
Έτος:
2008
ISBN:
9789607220936
Σελίδες:
240
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Γεύσεις Μεσογείου
Τιμή εκδότη:€20,09
Η τιμή μας: €18,08
στο καλάθι
Γεύσεις Μεσογείου
Η Μεσόγειος είναι το λίκνο για μερικές από τις πιο πλούσιες και ποικιλόμορφες κουζίνες του κόσμου. Κάθε περιοχή έχει τα δικά της ξεχωριστά φαγητά και τους δικούς της τρόπους μαγειρέματος.

Στο βιβλίο "Γεύσεις Μεσογείου" θα βρείτε πάνω από 100 υπέροχες συνταγές που φέρνουν στο πιάτο σας τον ανεξάντλητο πλούτο και τη μοναδική γευστική ποικιλία της μεσογειακής διατροφής. Οι συνταγές, εύκολες, εντυπωσιακές και ακαταμάχητα γευστικές, έχουν αποδοθεί με την καλύτερη επιμέλεια και φροντίδα από την Χριστίνα Ελευθερίου. Έτσι, τα περισσότερα πιάτα είναι απλούστατα στην ετοιμασία τους και συνοδεύονται από έγχρωμες φωτογραφίες που απεικονίζουν έξοχα το τελικό αποτέλεσμα.

Η μεσογειακή μαγειρική είναι εξαιρετικά υγιεινή καθώς τα υλικά που χρησιμοποιεί είναι φρέσκα και με χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λίπη. Από σαλάτες και μεζέδες μέχρι κυρίως πιάτα και επιδόρπια, ο γαστρονομικός πολιτισμός αυτής της γωνιάς του κόσμου, που γέννησε τον πολιτισμό, καθρεφτίζεται μέσα στις συνταγές του βιβλίου. Είτε θέλετε να ετοιμάσετε ένα ελαφρύ πιάτο είτε λουκούλλειο γεύμα, το βιβλίο αυτό σας προσφέρει πλούσιες ιδέες για να εμπνευστείτε.
Τίτλος βιβλίου:Γεύσεις Μεσογείου
Υπότιτλος βιβλίου:Εύκολες συνταγές από ηλιόλουστες ακτές
Τίτλος πρωτότυπου:Easy Mediterranean
Εκδότης:Τερζόπουλος Χρήστος
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
Ελευθερίου, Χριστίνα (Επιμελητής)
ISBN:9789607220936
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2008
Κατηγορίες:Μαγειρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες