Το αστέρι των Μάγια

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2007
ISBN:
9789606200366
Σελίδες:
282
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το αστέρι των Μάγια
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Το αστέρι των Μάγια
Ως τώρα, η μόνη επαφή της Λορέιν Ντάνσι με την περιπέτεια ήταν μέσα από τις κινηματογραφικές ταινίες -εκεί όπου το αδύνατο γίνεται δυνατό και τα ρομαντικά όνειρα εκπληρώνονται. Ξαφνικά όμως βρέθηκε να πρωταγωνιστεί σε μια παραλλαγή του "Κυνηγώντας το πράσινο διαμάντι" -με τη διαφορά ότι όλα της συνέβαιναν στ' αλήθεια...

Η δική της περιπέτεια αρχίζει στην ακτή Γιουκατάν του Μεξικού, όπου πηγαίνει να αναζητήσει τον πατέρα της. Τον βρίσκει μεν, αλλά βρίσκεται και η ίδια μπλεγμένη σε μια απίθανη κατάσταση: την ενοχοποιούν για την κλοπή ενός αρχαίου αντικειμένου και τώρα την κυνηγάει η αστυνομία, ο πραγματικός κλέφτης και ένας ντόπιος αρχιμαφιόζος!

Για καλή της τύχη, εμφανίζεται στο δρόμο της ο Τζακ Κέλερ, ένας μοναχικός τυχοδιώκτης που ακολουθεί τους δικούς του νόμους και κανόνες. Σαν χάρη προς τον πατέρα της, ο Τζακ βοηθάει τη Λορέιν να το σκάσει με το σκάφος του. Ακριβώς όπως στη Βασίλισσα της Αφρικής.

Μόνο που τους περιμένουν μεγάλες τρικυμίες... και μια απ' αυτές ξεσπάει στην καρδιά τους! Η έλξη που νιώθουν ο ένας για τον άλλον είναι τόσο έντονη όσο και επικίνδυνη· όμως η Λορέιν δεν θέλει απλώς μια σύντομη συνάντηση. Θέλει η δική της ιστορία να έχει οπωσδήποτε χάπι εντ!
Τίτλος βιβλίου:Το αστέρι των Μάγια
Τίτλος πρωτότυπου:Moon Over Water
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Macomber, Debbie (Συγγραφέας)
Ροντογιάννη, Κατερίνα (Μεταφραστής)
ISBN:9789606200366
Σειρά εκδότη:Silk
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2007
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες