Η τρυφερότητα των λύκων

Εκδότης:
Πάπυρος Εκδοτικός Οργανισμός
Έτος:
2007
ISBN:
9789606715433
Σελίδες:
547
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η τρυφερότητα των λύκων
Τιμή εκδότη:€12,00
Η τιμή μας: €10,80
Η τρυφερότητα των λύκων
Καναδάς 1867: Καθώς ο βαρύς χειμώνας σφίγγει τον κλοιό του γύρω από την απομονωμένη κοινότητα του Νταβ Ρίβερ, ένας άντρας δολοφονείται βάναυσα κι ένα δεκαεφτάχρονο αγόρι εξαφανίζεται. Τα ίχνη έξω από την καλύβα του νεκρού οδηγούν βόρεια, προς την αφιλόξενη τούντρα. Στη μικρή κωμόπολη συρρέουν δημοσιογράφοι, ανιχνευτές και περίεργοι, άλλοι για να λύσουν το μυστήριο κι άλλοι για να το εκμεταλλευτούν.

Η ετερόκλητη ομάδα ξεκινά από το Νταβ Ρίβερ προχωρώντας προς τις παρυφές μιας απέραντης παγωμένης έκτασης, που κατοικείται μόνο από άγρια ζώα και φυγάδες. Μαζί τους, μια γυναίκα συγκεντρώνει τις δυνάμεις της για να φέρει σε πέρας το σημαντικότερο ταξίδι της ζωής της. Η αλήθεια πρέπει ν' αποκαλυφθεί πριν το χιόνι σκεπάσει για πάντα τα ίχνη του παρελθόντος.

Με πένα ασυνήθιστα σίγουρη για πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέα, η Στεφ Πένυ πλέκει αριστοτεχνικά την περιπέτεια, την αγωνία και τη σταδιακή αποκάλυψη της αλήθειας. Δημιουργεί έτσι ένα θρίλερ, ένα γλαφυρό ιστορικό ρομάντζο, μια ιστορία μυστηρίου και, εντέλει, χάρη στο βάθος και την ποιότητα της αφήγησης, ένα από τα καλύτερα βιβλία της χρονιάς.
Τίτλος βιβλίου:Η τρυφερότητα των λύκων
Τίτλος πρωτότυπου:The Tenderness of Wolves
Εκδότης:Πάπυρος Εκδοτικός Οργανισμός
Συντελεστές βιβλίου:Penney, Stef (Συγγραφέας)
Ανδρεοπούλου, Σοφία (Μεταφραστής)
ISBN:9789606715433
Σειρά εκδότη:Σύγχρονη Ξένη Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2007
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες