Ο Πίνδαρος και ο Μπαμπούλας

Εκδότης:
Ερευνητές
Έτος:
2008
ISBN:
9789603684084
Σελίδες:
28
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Ο Πίνδαρος και ο Μπαμπούλας
Εκτός κυκλοφορίας
Ο Πίνδαρος και ο Μπαμπούλας
Ο Πίνδαρος είναι ένας μικρός γάιδαρος που ανακαλύπτει τον κόσμο γύρω του, το περιβάλλον του δάσους και τα άλλα ζώα. Διαμορφώνει τις σχέσεις του με τους φίλους του, τον Γιακουμή, το μικρό γιάκ, τον Σκούνι, το χαρούμενο γουρούνι, τη μικρή Ήβη, τον τράγο τον Πανάγο, τον ασβό τον Αδριανό, αλλά και τον Μπαμπούλα, το τρομερό μαραμπού.

Στο βιβλίο "Ο Πίνδαρος και ο μπαμπούλας", ο μικρός γάιδαρος μπαίνει σε νέες περιπέτειες. Ο φίλος του ο Γιακουμής, προτιμά να παίζει με τη μικρή Ήβη γιατί εκείνη έχει ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι. Ο Πίνδαρος μένει ολομόναχος και η μαμά του, η Νίνα η γαιδουρίνα είναι πολύ απασχολημένη για να τον βοηθήσει, γιατί χάθηκε μια κάλτσα του Μπαμπούλα, του μαραμπού, από το πλυντήριο ρούχων της. Πόσο θα θυμώσει ο Μπαμπούλας, αν δεν ξαναβρεθεί η κάλτσα του... Ο μικρός Πίνδαρος θα προσπαθήσει να βοηθήσει τη μαμά του και θα λύσει χωρίς να το ξέρει και χωρίς να το θέλει πολλά προβλήματά του...

Μια τρυφερή "γαϊδουρινή" ιστορία για την φιλία και την σκληρότητα των σχέσεων, για τη μοναξιά και την διαφορετικότητα, με λιτή αλλά πανέμορφη εικονογράφηση.
Τίτλος βιβλίου:Ο Πίνδαρος και ο Μπαμπούλας
Τίτλος πρωτότυπου:Kleine ezel en het boebeest
Εκδότης:Ερευνητές
Συντελεστές βιβλίου:Kromhout, Rindert (Συγγραφέας)
Μπαλτά, Ινώ (Μεταφραστής)
Van Haeringen Annemarie (Εικονογράφος)
ISBN:9789603684084
Σειρά εκδότη:Ο Πίνδαρος, ο Μικρός Γάιδαρος
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2008
Ηλικίες:3 - 6
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες