Μαθηματικά Γ΄ λυκείου Γ1

Θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης
Εκδότης:
Σαββάλας
Έτος:
2007
ISBN:
9789604494637
Σελίδες:
416
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μαθηματικά Γ΄ λυκείου Γ1
Εκτός κυκλοφορίας
Μαθηματικά Γ΄ λυκείου Γ1
Στο βιβλίο αυτό προσπαθήσαμε να παρουσιάσουμε τις πραγματικά δύσκολες έννοιιες των μαθηματικών με τρόπο απλό, ώστε να μπορεί να τις κατανοήσει ο μαθητής της Γ΄ λυκείου.
Το βιβλίο στηρίζεται στους εξής άξονες:
- Κάθε έννoια έχει αναλυθεί σε ξεχωριστή ενότητα, στην οποία παρουσιάζεται βασική θεωρία σε μορφή ερωτήσεων καθώς και βασικές ασκήσεις που πρέπει να μελετήσεις, ώστε να κατανοήσεις τη θεωρία.
- Το μεγαλύτερο μέρος των προτεινόμενων ασκήσεων απευθύνεται σε εσένα, φίλε μαθητή, που θεωρείς ότι τα μαθηματικά είναι δύσκολο μάθημα. Όπως θα διαπιστώσεις, ακόμα και οι "απλές" ασκήσεις σού παρουσιάζονται με φιλικό τρόπο. Υπάρχουν όμως και οι λεγόμενες "δύσκολες" ασκήσεις (σε πολύ μικρότερο ποσοστό βέβαια) στο τέλος της κάθε ενότητας ή στο τέλος των επαναληπτικών ασκήσεων.
. Στο βιβλίο επίσης υπάρχουν όλα τα θέματα των εξετάσεων από το 2000 (Ιουνίου, επαναληπτικών [ασθενών] και Εσπερινών Λυκείων).
. Στο τέλος του βιβλίου θα βρεις τις απαντήσεις σε όλες τις προτεινόμενες ασκήσεις με μια μικρή διαφορά. Στις ασκήσεις με άρτιο αριθμό αρίθμησης δίνεται μια υπόδειξη, ενώ πλήρη λύση θα βρεις στις ασκήσεις με περιττό αριθμό αρίθμησης.

Νίκος Σκομπρής
Τίτλος βιβλίου:Μαθηματικά Γ΄ λυκείου Γ1
Υπότιτλος βιβλίου:Θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης
Εκδότης:Σαββάλας
Συντελεστές βιβλίου:Σκομπρής, Νίκος (Συγγραφέας)
ISBN:9789604494637
Στοιχεία έκδοσης: 2007
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Γενικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες