Ελευθερώσου απ' το θυμό

Η μέθοδος Daldrup
Εκδότης:
Λύχνος
Έτος:
1994
ISBN:
9789607097361
Σελίδες:
175
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ελευθερώσου απ' το θυμό
Τιμή εκδότη:€12,17
Η τιμή μας: €10,95
στο καλάθι
Ελευθερώσου απ' το θυμό
Ο ασυμπλήρωτος θυμός μπορεί να είναι καρκίνος για την ψυχή σου. Σ' αυτό το βιβλίο, επιτέλους, παρουσιάζεται μια απλή, δοκιμασμένη μέθοδος για ν' απελευθερωθείς απ' τα βαθιά συναισθήματα πόνου που έχεις προσπαθήσει να θάψεις.

Σεξ με θυμό;
Ο θαμμένος θυμός μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στο σεξ: ψυχρό, μη ικανοποιητικό ή «θυμωμένο σεξ», ακόμα και σοβαρότερα προβλήματα, όπως ανικανότητα, ψυχρότητα και γενικά επιθετική συμπεριφορά. Αυτό το βιβλίο υποδεικνύει μια μέθοδο για να βρεις το πρόβλημα που κρύβεται πίσω από τέτοιες καταστάσεις και να ανακουφιστείς απελευθερώνοντας αυτήν την ενέργεια, με ειλικρίνεια και αγάπη.

Ξαφνικά ξεσπάσματα;
Ο λανθάνων θυμός που βρίσκεται θαμμένος βαθιά στο υποσυνείδητο, μπορεί να προκαλέσει ανεξήγητα ξεσπάσματα. Σ' αυτό το βιβλίο βρίσκει κανείς το πώς να τον απελευθερώσει και να νιώσει ξανά ήρεμος.

Όλα φαίνονται ανούσια;
Αυτό είναι κατάθλιψη· ο μη ξεκαθαρισμένος θυμός μπορεί να είναι η αιτία. Ξεμπλόκαρε το θυμό σου και όλα τα θετικά συναισθήματα θα μπορέσουν να εκδηλωθούν. Μπορείς να νιώσεις και πάλι χαρά κι ενθουσιασμό.

Πόνος και σωματικά προβλήματα;
Αυτά που νιώθουμε μέσα μας επηρεάζουν άμεσα την υγεία μας. Προβλήματα όπως έλκος, καρκίνος, εκζέματα, αρθρίτιδα, ακόμα και οι πόνοι της πλάτης, μπορούν ν' αποδοθούν σε μη «συμπληρωμένο» θυμό. Ασθενείς που ακολουθούν θεραπεία θυμού έχουν θετικά αποτελέσματα.
Τίτλος βιβλίου:Ελευθερώσου απ' το θυμό
Υπότιτλος βιβλίου:Η μέθοδος Daldrup
Τίτλος πρωτότυπου:Freedom from Anger: The Daldrup Method
Εκδότης:Λύχνος
Συντελεστές βιβλίου:Gust, Dodie (Συγγραφέας)
Daldrup, Roger J. (Συγγραφέας)
Λέκκου, Σπυριδούλα (Μεταφραστής)
ISBN:9789607097361
Στοιχεία έκδοσης: 1994
Κατηγορίες:Ψυχολογία
Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Συμβουλευτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες