Το παιχνίδι

Πρωτότυπο διαθεματικό σχεδίασμα: Αναζητώντας την άλλη "γλώσσα" στην εκπαίδευση
Εκδότης:
Ωρίων
Έτος:
2008
ISBN:
9789608288546
Σελίδες:
110
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το παιχνίδι
Τιμή εκδότη:€13,80
Η τιμή μας: €12,42
στο καλάθι
Το παιχνίδι
Το παιχνίδι αποτελεί αναμφίβολα μια δημιουργική δραστηριότητα των παιδιών που τα τέρπει, τα ψυχαγωγεί και τα διδάσκει. Το παιχνίδι-αντικείμενο βρίσκεται στον πυρήνα αυτής της δημιουργικής δραστηριότητας και δίνει τη δυνατότητα στο παιδί να ερευνά τον κόσμο, να αποκτά δεξιότητες και γνώσεις και να αναπτύσσει μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα. Το παιχνίδι μπορεί να αποτελέσει την άλλη γλώσσα της εκπαίδευσης. Μια γλώσσα που αφήνει το στίγμα της στο νου και τις καρδιές των μαθητών με τον ευρηματικό τρόπο που τους μιλάει, τους ασκεί και τους καθοδηγεί.

To νέο βιβλίο των Παναγιώτη Καμπύλη και Γιάννη Σπετσιώτη με τίτλο "Το παιχνίδι - Πρωτότυπο Διαθεματικό Σχεδίασμα" αποτελεί πολύτιμο εργαλείο όχι μόνο για τον εκπαιδευτικό που θέλει να οργανώσει ένα διαθεματικό σχέδιο εργασίας (project) αφιερωμένο στο παιχνίδι-αντικείμενο αλλά και για κάθε έναν που ασχολείται με την αγωγή και εκπαίδευση των παιδιών.

Στις 112 έγχρωμες σελίδες του βιβλίου, το παιχνίδι-αντικείμενο προσεγγίζεται διαθεματικά και ολόπλευρα μέσα από αναλυτικούς πίνακες και διαγράμματα, υποδείγματα, οδηγίες για την αγορά και σωστή χρήση των παιχνιδιών, 180 έγχρωμες φωτογραφίες, 23 φύλλα εργασίας με πρωτότυπες δραστηριότητες και κατασκευές, αναλυτικές πληροφορίες για φορείς που οργανώνουν εκπαιδευτικά προγράμματα για τα παιχνίδια, εκτενή βιβλιογραφία, προτεινόμενες ιστοσελίδες και σύνδεση με τα καινούρια βιβλία του δημοτικού σχολείου.
Τίτλος βιβλίου:Το παιχνίδι
Υπότιτλος βιβλίου:Πρωτότυπο διαθεματικό σχεδίασμα: Αναζητώντας την άλλη "γλώσσα" στην εκπαίδευση
Εκδότης:Ωρίων
Συντελεστές βιβλίου:Σπετσιώτης, Ιωάννης M. (Συγγραφέας)
Καμπύλης, Παναγιώτης Γ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789608288546
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2008
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Γενικά
Επιστήμες > Θεωρητικές > Παιδαγωγική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες