Το iPhone

Πλήρης οδηγός
Εκδότης:
Γκιούρδας Β.
Έτος:
2008
ISBN:
9789603876168
Σελίδες:
240
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Χωρίς εικόνα
Εκτός κυκλοφορίας
Το iPhone
Από την πρώτη στιγμή, το iPhone της Apple, όπως και το ipod, προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό των ανθρώπων που ασχολούνται με το χώρο της τεχνολογίας. Εδώ πρόκειται για μια επαναστατική συσκευή τηλεφώνου, πιο "έξυπνη" από κάθε άλλη, δυνάμενη να εκπληρώσει και τις πιο εξεζητημένες επιθυμίες των πιστών οπαδών της.

Παράλληλα με την αναμενόμενη άφιξή της στις προθήκες των ελληνικών καταστημάτων, οι εκδόσεις "B. Γκιούρδας" εφοδιάζουν την ελληνική αγορά με το απόλυτο εγχειρίδιο για τις ρυθμίσεις της. Γραμμένο από τους S. Kelby & T. White, εξαιρετικά επιτυχημένους συγγραφείς και με τη γνωστή έμφαση στην ποιότητα και την επιμέλεια των μεταφράσεων του εν λόγω εκδοτικού οίκου, έπεται να αποτελέσει τον πλήρη και απαραίτητο οδηγό αξιοποίησης των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής αυτής συσκευής.

Η πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του τηλεφώνου και ο πλήρης έλεγχος των εφαρμογών του καθίσταται πλέον ασύλληπτα εύκολος. Η ουσιαστική και αποτελεσματική αξιοποίηση του επαναστατικού hardware & software είναι πλέον γεγονός.

Καλύπτει όλο το φάσμα των ενημερωτικών και πληροφοριακών αναγκών των ενδιαφερομένων και όχι μόνο! Απευθύνεται παράλληλα, στην πλειονότητα των χρηστών οι οποίοι θέλουν να μετατρέψουν την πανίσχυρη συσκευή τους στο πλέον εύχρηστο μέσο, επιτρέποντάς του να διεισδύσει στην καθημερινή τους ζωή ώστε να απολαύσουν όλα τα πλεονεκτήματα της σύγχρονης τεχνολογίας.
Τίτλος βιβλίου:Το iPhone
Υπότιτλος βιβλίου:Πλήρης οδηγός
Εκδότης:Γκιούρδας Β.
Συντελεστές βιβλίου:Kelby, Scott (Συγγραφέας)
White, Terry (Συγγραφέας)
ISBN:9789603876168
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2008
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Μηχανική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες