Η τεχνολογία της ψύξης

Θεωρία και ασκήσεις
Εκδότης:
Σταμούλη Α.Ε.
Έτος:
2008
ISBN:
9789603517290
Σελίδες:
410
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η τεχνολογία της ψύξης
Τιμή εκδότη:€32,46
Η τιμή μας: €29,21
στο καλάθι
Η τεχνολογία της ψύξης
Το βιβλίο αποτελεί μία ολοκληρωμένη και εύληπτη παρουσίαση της ψύξης, καθώς αναλύει και παρουσιάζει τα θέματα της ψύξης με τρόπο κατανοητό χωρίς να υπολείπεται της επιστημονικής βάσης.

Παρουσιάζονται οι βασικές έννοιες που σχετίζονται με τη θεωρία και την πράξη των ψυκτικών εγκαταστάσεων. Η ύλη καλύπτει τις βασικότερες μεθόδους επίτευξης της ψύξης που μπορεί να συναντήσει κανείς και τα σημαντικότερα τμήματα των εγκαταστάσεων που τελικά δημιουργούν την τόσο απαραίτητη στην εποχή μας τεχνολογία της ψύξης. Εισάγεται η έννοια της εξέργειας σε ψυκτικές εγκαταστάσεις και γίνεται αναφορά σε συνδυασμένους κύκλους εγχυτύρων - απορρόφησης, καθώς και σε άλλες περιπτώσεις ψύξης λιγότερο διαδεδομένες. Τα επιμέρους κεφάλαια συμπληρώνονται με λυμένες και άλυτες ασκήσεις, που καλύπτουν τις διάφορες εφαρμογές της ψύξης.

Το βιβλίο απευθύνεται στους μηχανολόγους και ναυπηγούς Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής κατεύθυνσης, στους εμπλεκόμενους είτε εκπαιδευτικά είτε επαγγελματικά με την τεχνολογία των τροφίμων, στους ασχολούμενους με μελέτες και εγκαταστάσεις ψυκτικών μονάδων, στους ψυκτικούς τεχνικών σχολών που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους.
Τίτλος βιβλίου:Η τεχνολογία της ψύξης
Υπότιτλος βιβλίου:Θεωρία και ασκήσεις
Εκδότης:Σταμούλη Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Αλέξης, Γιώργος Κ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789603517290
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2008
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Μηχανική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες