Εξερευνώ την ιστορία

Γνώρισε τις μεγάλες στιγμές της παγκόσμιας ιστορίας: Παιχνίδια και δραστηριότητες για ατέλειωτες ώρες ψυχαγωγίας
Εκδότης:
Ερευνητές
Έτος:
2008
ISBN:
9789603684121
Εξερευνώ την ιστορία
Εκτός κυκλοφορίας
Εξερευνώ την ιστορία
Κάντε ένα διασκεδαστικό ταξίδι στο χρόνο και ανακαλύψτε οκτώ συναρπαστικές περιόδους της ανθρώπινης ιστορίας, από την αρχαία Αίγυπτο έως μια πόλη της δεκαετίας του 1920. Απίθανες, τρισδιάστατες, κινούμενες οθόνες, ήχοι και διασκεδαστικά κουίζ ζωντανεύουν την ιστορία μπροστά στα μάτια σας!

Μάθετε τα πάντα για τους μεγάλους πολιτισμούς της αρχαίας Αιγύπτου, της αρχαίας Ελλάδας, της αρχαίας Ρώμης, της αρχαίας Κίνας, γνωρίστε τον πολιτισμό των Ίνκας και τη ζωή στη μεσαιωνική Ευρώπη, ζήστε σε μια πόλη κατά τη διάρκεια της βιομηχανικής επανάστασης και γνωρίστε μια πόλη της δεκαετίας του 1920. Για κάθε μια από τις παραπάνω περιόδους θα γνωρίσετε την καθημερινή ζωή των ανθρώπων. Τι φορούσαν, τι έτρωγαν, που διέμεναν, πως μετακινούνταν, τι ταξικοί διαχωρισμοί υπήρχαν, τι πολίτευμα είχαν και πώς αναπτύχθηκαν αυτοί οι μεγάλοι πολιτισμοί.

Αυτό το μαγευτικό ταξίδι στο χρόνο περιλαμβάνει πέραν από εκατοντάδες πληροφορίες, πολλές δραστηριότητες. Όπως σε κάθε ταξίδι έτσι και σ’ αυτό μπορείτε να βγάλετε φωτογραφίες. Η μόνη διαφορά είναι πως φόντο θα είναι διάσημα μνημεία!
Τίτλος βιβλίου:Εξερευνώ την ιστορία (CD-ROM)
Υπότιτλος βιβλίου:Γνώρισε τις μεγάλες στιγμές της παγκόσμιας ιστορίας: Παιχνίδια και δραστηριότητες για ατέλειωτες ώρες ψυχαγωγίας
Εκδότης:Ερευνητές
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
ISBN:9789603684121
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2008
Ηλικίες:7 - 12
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Δραστηριότητες - Χειροτεχνίες
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες