Εξερευνώ την επιστήμη

Εκδότης:
Ερευνητές
Έτος:
2008
ISBN:
9789603684138
Εξερευνώ την επιστήμη
Εκτός κυκλοφορίας
Εξερευνώ την επιστήμη
Κάντε ένα συναρπαστικό ταξίδι στο κόσμο της επιστήμης και ανακαλύψτε τους νόμους και τους κανόνες που διέπουν το σύμπαν! Απίθανες, τρισδιάστατες, κινούμενες οθόνες, ήχοι και διασκεδαστικά κουίζ θα σας ξετρελάνουν! Η επιστήμη γίνεται παιχνίδι και το παιχνίδι γνώση!

Πάνω από 400 αναδυόμενες οθόνες για τις εννιά κατηγορίες: Ηλεκτρισμός, Δυνάμεις και Ενέργεια, Θερμότητα, Φως και ήχος, Ζωντανοί οργανισμοί, Υλικά, Αντιδράσεις, Απλές μηχανές και Διάστημα απαντούν ακόμα και στις πιο σύνθετες ερωτήσεις σας καθώς ο Φωτεινούλης, ένα ενεργειακό μπαλάκι που θα είναι ο ξεναγός σας και σας δίνει οδηγίες ώστε να γίνετε ξακουστοί Εξερευνητές της Επιστήμης. Θα ηχογραφήσετε τις επιστημονικές παρατηρήσεις σας στο βιβλίο επιστημών, θα διαπρέψετε στο σχολείο της επιστήμης και μετά θα αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες σας των βραβείων/δώρων σας στο Αρχείο του Εξερευνητή. Μπορείτε ακόμα να ελέγξετε στον πίνακα προόδου πόσα βραβεία, σήματα και αυτοκόλλητα έχετε κερδίσει και να δοκιμαστείτε στο παιχνίδι πολλαπλών επιλογών «Φαεινές ιδέες».

Δεκάδες πειράματα παρουσιάζονται λεπτομερώς ώστε να εφαρμόσετε στην πράξη τις επιστημονικές σας γνώσεις και τεκμηριώσετε τα επιστημονικά σας ευρήματα.
Τίτλος βιβλίου:Εξερευνώ την επιστήμη (CD-ROM)
Εκδότης:Ερευνητές
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
ISBN:9789603684138
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2008
Ηλικίες:7 - 12
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Δραστηριότητες - Χειροτεχνίες
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες