Η επιστήμη των πωλήσεων

Σχεδιασμός και εφαρμογή για αποτελεσματικές και κερδοφόρες πωλήσεις
Εκδότης:
Σταμούλη Α.Ε.
Έτος:
2008
ISBN:
9789603517122
Σελίδες:
359
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η επιστήμη των πωλήσεων
Τιμή εκδότη:€25,36
Η τιμή μας: €22,82
Η επιστήμη των πωλήσεων
Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε απαντήσεις και λύσεις στα διάφορα ερωτήματα που προκύπτουν στο χώρο των πωλήσεων και αποτελούν τροχοπέδη για τον προγραμματισμό, την επικοινωνία, την οργάνωση και την προώθησή τους.

Καταθέτοντας, πέρα από την επιστημονική του γνώση, και την 35ετή επαγγελματική του εμπειρία στο χώρο των πωλήσεων, ο συγγραφέας παρουσιάζει και αναλύει τακτικές οργάνωσης και διοίκησης του εμπορικού τμήματος, εξετάζοντας θέματα όπως την πολιτική διείσδυσης στην αγορά και τη στοχοθεσία των πωλήσεων, το Σύστημα Πελατειακών Σχέσεων, το Marketing Plan, το νεκρό σημείο και το ρόλο του στη βιωσιμότητα και κερδοφορία της επιχείρησης, καθώς και το ρυθμιστικό ρόλο του τμήματος πωλήσεων για την εξέλιξη της επιχείρησης.

Παράλληλα, παρουσιάζεται με εύληπτο τρόπο η εφαρμογή της τακτικής για μια ολοκληρωμένη πώληση, με ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργία της επαφής, τους κανόνες παρουσίασης, την εξασφάλιση της προσοχής του πελάτη, τις ερωτήσεις, τη διαχείριση των αντιρρήσεων και το κλείσιμο της πώλησης.

Απευθύνεται σε όλους όσοι έχουν άμεση ή έμμεση εμπλοκή στην ανάπτυξη των εμπορικών τμημάτων και την αποτελεσματικότητα των πωλήσεων.
Τίτλος βιβλίου:Η επιστήμη των πωλήσεων
Υπότιτλος βιβλίου:Σχεδιασμός και εφαρμογή για αποτελεσματικές και κερδοφόρες πωλήσεις
Εκδότης:Σταμούλη Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Διακομανώλης, Κώστας (Συγγραφέας)
ISBN:9789603517122
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2008
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες