Εισαγωγή στην ακοολογία και τη νευροωτολογία

Εκδότης:
University Studio Press
Έτος:
2017
ISBN:
9789601223131
Σελίδες:
310
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Εισαγωγή στην ακοολογία και τη νευροωτολογία
Τιμή εκδότη:€40,00
Η τιμή μας: €37,50
Εισαγωγή στην ακοολογία και τη νευροωτολογία
Η διεθνής τάση για συνεχή υποδιαίρεση της κάθε ειδικότητας σε επιμέρους γνωστικά αντικείμενα οδήγησε παρόμοια την καθιέρωση της Ακοολογίας-Νευροωτολογίας ως εξειδικευμένη υποειδικότητα της Ωτορινολαρυγγολογίας.

Στο βιβλίο γίνεται προσπάθεια να δοθούν με κατανοητό τρόπο όλες οι ακοολογικές-νευροωτολογικές δοκιμασίες που αφορούν τον πρόσθιο και τον οπίσθιο λαβύρινθο.

Σε ξεχωριστά κεφάλαια αναλύονται όλες οι γνωστές, μέχρι τώρα, παθήσεις που εμπλέκουν το έσω αυτί (κοχλία, αίθουσα, ημικύκλιους σωλήνες) και τις διασυνδέσεις του με το κεντρικό νευρικό σύστημα. Παράλληλα, παρέχονται με συστηματικό τρόπο βασικές γνώσεις αλλά και νεότερα δεδομένα στην διάγνωση, διαφοροδιάγνωση και θεραπεία των παθήσεων του έσω ωτός και αιθουσαίου συστήματος.

Στόχος της έκδοσης είναι να δώσει τις απαραίτητες γνώσεις της σύγχρονης Ακοολογίας-Νευροωτολογίας στους φοιτητές, στους ειδικευόμενους και στους ειδικούς ωτορινολαρυγγολόγους, σε ένα τομέα της ειδικότητας που παρουσίασε τα τελευταία χρόνια ραγδαία ανάπτυξη, ελπίζοντας ότι θα αποτελέσει χρήσιμο βοήθημα για τη μετέπειτα σταδιοδρομία τους.
Τίτλος βιβλίου:Εισαγωγή στην ακοολογία και τη νευροωτολογία
Εκδότης:University Studio Press
Συντελεστές βιβλίου:Ψύλλας, Γεώργιος Κ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789601223131
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2017
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες