Διαταγή πληρωμής

Πιστωτικοί τίτλοι και διαταγή απόδοσης μισθίου
Εκδότης:
Νομική Βιβλιοθήκη
Έτος:
2016
ISBN:
9789605626518
Σελίδες:
600
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Διαταγή πληρωμής
Τιμή εκδότη:€69,00
Η τιμή μας: €62,10
στο καλάθι
Διαταγή πληρωμής
Η δεύτερη έκδοση του έργου «Διαταγή Πληρωμής, Πιστωτικοί Τίτλοι & Διαταγή Απόδοσης Μισθίου» κρίθηκε επιβεβλημένη μετά τις τροποποιήσεις που επέφερε ο Ν 4335/2015 στη διαδικασία έκδοσης διαταγής πληρωμής, διαταγής απόδοσης μισθίου καθώς και στις διαφορές από πιστωτικούς τίτλους.

Το έργο, που διατηρεί τη δομή της πρώτης έκδοσης, περιλαμβάνει θεωρία, επιλεγμένη νομολογία, διαγράμματα για έκδοση διαταγής πληρωμής, για διαφορές από πιστωτικούς τίτλους και για διαταγή απόδοσης της χρήσης μισθίου ακινήτου, καθώς και υποδείγματα δικογράφων για διαταγή πληρωμής και απόδοσης χρήσης μισθίου, αναστολών και ανακοπών κατά διαταγής πληρωμής και κατά της εκτέλεσης. Συμπληρώνεται με παράρτημα νομοθεσίας και αναλυτικό αλφαβητικό ευρετήριο.

Αποτελείται από δύο βιβλία. Το πρώτο μέρος του πρώτου βιβλίου αναφέρεται στη διαταγή πληρωμής και εκτίθενται γενικά οι προϋποθέσεις, η διαδικασία, το περιεχόμενο και οι έννομες συνέπειες έκδοσης αυτής, ενώ εξετάζονται και τα θέματα της επαναφοράς των πραγμάτων στην προηγούμενη κατάσταση, της δημιουργίας δεδικασμένου από τη διαταγή πληρωμής, καθώς και τα ένδικα βοηθήματα. Το δεύτερο μέρος αναφέρεται στους πιστωτικούς τίτλους (Συναλλαγματική, Γραμμάτιο σε διαταγή, Τραπεζική Επιταγή) και εξετάζονται διεξοδικά τα σχετικά θέματα.

Στο δεύτερο βιβλίο γίνεται λεπτομερής αναφορά στα θέματα της διαδικασίας έκδοσης διαταγής απόδοσης χρήσης μισθίου και ειδικότερα αναλύονται οι προϋποθέσεις, η διαδικασία, η άσκηση ανακοπής του καθʼ ου, τα ένδικα μέσα, η επανεγκατάσταση στο μίσθιο και η ανακοπή κατά της εκτέλεσης.
Τίτλος βιβλίου:Διαταγή πληρωμής
Υπότιτλος βιβλίου:Πιστωτικοί τίτλοι και διαταγή απόδοσης μισθίου
Εκδότης:Νομική Βιβλιοθήκη
Συντελεστές βιβλίου:Τριάντος, Νικόλαος (Συγγραφέας)
ISBN:9789605626518
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2016
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Δίκαιο
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες