Η κατάρα του Σπουκ

Εκδότης:
Φανταστικός Κόσμος
Έτος:
2008
ISBN:
9789608167971
Σελίδες:
424
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Η κατάρα του Σπουκ
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Η κατάρα του Σπουκ
«Είσαι μαθητευόμενος του κύριου Γκρέγκορι εδώ και έξι μήνες, είχες λοιπόν το χρόνο να δεις από μόνος σου ποια είναι η κατάσταση», είπε η μητέρα. «Οι δυνάμεις του σκότους σε έχουν ήδη εντοπίσει και προσπαθούν να σε κατατροπώσουν. Βρίσκεσαι λοιπόν σε κίνδυνο, γιε μου, και για λίγο καιρό ο κίνδυνος αυτός θα συνεχίσει να μεγαλώνει. Θυμήσου, όμως, αυτό... Όταν θα γίνεις ένας ώριμος άντρας, τότε θα είναι η σειρά του σκότους να φοβηθεί. Γιατί τότε εσύ θα είσαι ο κυνηγός και όχι το θήραμα. Αυτός είναι ο λόγος που σε έφερα στη ζωή».

Ο Σπουκ και ο μαθητευόμενός του, Τόμας Γουάρντ, ταξίδεψαν μέχρι την Παπαδούπολη για να διεκπεραιώσουν κάποιες μισοτελειωμένες δουλειές. Βαθιά, μέσα στις κατακόμβες, της μητρόπολης, κρύβεται ένα πλάσμα, το οποίο δεν μπόρεσε ποτέ να νικήσει ο Σπουκ, ένα πλάσμα τόσο σατανικό που οι δυνάμεις του θα μπορούσαν να διαφθείρουν ολόκληρη την Κομητεία. Το αποκαλούν «το Φαρμάκι».

Καθώς ο Τόμας και ο Σπουκ προετοιμάζονται για τη μάχη της ζωής τους, αποκαλύπτεται ότι το Φαρμάκι δεν είναι ο μοναδικός εχθρός που έχουν ν’ αντιμετωπίσουν στην Παπαδούπολη. Εκεί βρίσκεται και ο Ιεροεξεταστής, ο οποίος ψάχνει στην Κομητεία να βρει όσους ανακατεύονται με τις δυνάμεις του σκότους - μάγους, μάγισσες και σπουκ! Άραγε θα καταφέρουν ο Τόμας και ο δάσκαλός του να επιβιώσουν από όσα... τρομακτικά θ' ακολουθήσουν;
Τίτλος βιβλίου:Η κατάρα του Σπουκ
Τίτλος πρωτότυπου:The Spook's Curse
Εκδότης:Φανταστικός Κόσμος
Συντελεστές βιβλίου:Delaney Joseph (Συγγραφέας)
Βασιλάκη, Βέρα (Μεταφραστής)
ISBN:9789608167971
Σειρά εκδότη:Τα Χρονικά του Ευλογημένου Λιθαριού
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2008
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Μυθιστόρημα Φαντασίας
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες