Άσκηση και υγεία

Εκδότης:
Παρισιάνου Α.Ε.
Έτος:
2017
ISBN:
9789605831714
Σελίδες:
480
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Άσκηση και υγεία
Τιμή εκδότη:€70,00
Η τιμή μας: €66,50
Άσκηση και υγεία
Η έβδομη έκδοση του "Άσκηση και Υγεία", προσφέρει στους φοιτητές, στους επαγγελματίες της άσκησης και στους οπαδούς της άσκησης, μια ολοκληρωμένη κατανόηση της σχέσης μεταξύ της άσκησης και της υγείας και παρέχει το πλαίσιο για την επίτευξη των στόχων υγείας και φυσικής κατάστασης. Έχοντας γραφτεί από επαγγελματίες του χώρου, το βιβλίο εξηγεί τους τρόπους με τους οποίους το σώμα ανταποκρίνεται στη σωματική δραστηριότητα, το γιατί η σωματική δραστηριότητα ωφελεί την υγεία και πώς η σωματική δραστηριότητα μπορεί να βοηθήσει τα άτομα να βελτιώσουν την αερόβια και μυϊκή επάρκεια, να επιτύχουν και να διατηρήσουν ένα υγιές βάρος, να αυξήσουν την απόδοσή τους στην εργασία και στα αθλήματα και να βελτιώσουν τη ζωτικότητά τους.

Η έβδομη έκδοση του "Άσκηση και Υγεία", περιλαμβάνει σύγχρονα και νέα στοιχεία και έχει δομηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ενισχύει την εκπαιδευτική εμπειρία:

- Το νέο κεφάλαιο που αναφέρει λεπτομέρειες για τη διαδικασία αλλαγής της συμπεριφοράς, βοηθά τους αναγνώστες να κατανοήσουν καλύτερα την ψυχολογία της δραστηριότητας και να βρουν τρόπους τροποποίησης διαφορετικών συμπεριφορών τους, χρησιμοποιώντας αποδεδειγμένες στρατηγικές.

- Το αναθεωρημένο κεφάλαιο αναφορικά με τη φυσιολογία της άσκησης, εξηγεί την επιστήμη πίσω από την αερόβια και μυϊκή επάρκεια.

- Νεότερες πληροφορίες σχετικά με τη σωματική δραστηριότητα και την υγεία του εγκεφάλου, δείχνουν πώς η δραστήρια ζωή βελτιώνει τη μάθηση, τις υψηλότερες διεργασίες του εγκεφάλου και τις ακαδημαϊκές επιδόσεις.

- Μια λεπτομερής επεξήγηση της πρωτοβουλίας με τίτλο Η Άσκηση είναι Φάρμακο, τονίζει τα οφέλη της τακτικής σωματικής δραστηριότητας στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής και στην ελάττωση των κινδύνων της υγείας.
Τίτλος βιβλίου:Άσκηση και υγεία
Εκδότης:Παρισιάνου Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Sharkey, Brian J. (Συγγραφέας)
Gaskill, Steven E. (Συγγραφέας)
Δεληγιάννης, Αστέριος Π. (Επιμελητής)
Κουΐδή, Ευαγγελία (Επιμελητής)
ISBN:9789605831714
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2017
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Γενικά Βιβλία > Αθλητισμός
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες