Το όνειρο ενός γελοίου

Εκδότης:
Εκδόσεις Βακχικόν
Έτος:
2016
ISBN:
9786185144944
Σελίδες:
46
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το όνειρο ενός γελοίου
Τιμή εκδότη:€8,48
Η τιμή μας: €7,63
Το όνειρο ενός γελοίου
"To Όνειρο ενός Γελοίου" του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι φέρνει μαζί του μιαν απάντηση για όλα τα αδιέξοδα του σημερινού κόσμου, για την αγάπη, το όνειρο και το μέλλον που εμείς μπορούμε ακόμα να διαμορφώσουμε για εμάς, για τα παιδιά μας, για τη ζωή!

Ένα όνειρο γίνεται αιτία να αλλάξει ένας άνθρωπος για πάντα. Ένας άνθρωπος που μέχρι εκείνη τη νύχτα, προετοιμαζόταν για να βάλει τέλος στη δίχως νόημα ζωή του. Από το όνειρο και μετά, θα παλέψει για έναν κόσμο διαφορετικό. Έναν κόσμο τόσο απίστευτα όμορφο και αληθινό, που μόνο ένας γελοίος άνθρωπος θα μπορούσε ποτέ έστω και να πιστέψει ότι μπορεί να υπάρξει!

Γραμμένο το 1877, "Το Όνειρο ενός γελοίου" αποτελεί ένα αριστούργημα γραφής και πλοκής που οδηγεί τον θεατή βήμα βήμα από έναν κόσμο εχθρικό για τον άνθρωπο, κενό από αξίες και ιδανικά, έναν κόσμο που βρίσκεται στο ζενίθ της αυτοκαταστροφικής του μανίας, στην άλλη πλευρά εκεί όπου η ζωή είναι γεμάτη, η ευτυχία πηγάζει από την αγάπη που κρύβουμε μέσα μέσα μας και ο άνθρωπος μπορεί να επικοινωνεί, να νιώθει, να χαίρεται που υπάρχει και να ζει αληθινά.
Τίτλος βιβλίου:Το όνειρο ενός γελοίου
Εκδότης:Εκδόσεις Βακχικόν
Συντελεστές βιβλίου:Dostojevskij, Fedor Michajlovic, 1821-1881 (Συγγραφέας)
Σεβαστή - Τζίμα, Άννα (Μεταφραστής)
Κινδύνης, Θωμάς (Διασκευαστής)
ISBN:9786185144944
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2016
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Θέατρο
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες