Μυήσεις από τον Yeshua

Επίγνωση και αλήθεια στην καθημερινή ζωή!
Εκδότης:
Angels House
Έτος:
2016
ISBN:
9786188107212
Σελίδες:
344
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μυήσεις από τον Yeshua
Τιμή εκδότη:€22,50
Η τιμή μας: €20,25
Μυήσεις από τον Yeshua
Μετά την επιτυχία της "Επιστροφής της Θεάς", του πρώτου ελληνικού εγχειριδίου κατανόησης της Πνευματικής Ιεραρχίας, ο Πασχάλης Καζακόπουλος φέρνει στο φως ένα ανεκτίμητο αρχείο πληροφοριών απευθείας από την Πηγή.

Στις "Μυήσεις από τον Yeshua" ακολουθούμε σε πρώτο πρόσωπο τoν Λόγο του ίδιου του Yeshua, όπως αυτός καταγράφεται μέσα από πολυετή channeling του συγγραφέα και διάμεσου. Σύντομες διδασκαλίες, άμεσες, διαπεραστικές και περισσότερο επίκαιρες από ποτέ, δίνουν στον αναγνώστη την ευκαιρία να συμπληρώσει κομμάτια του παζλ γύρω από το μήνυμα και τη διαδρομή του Yeshua, αλλά και να εξασκηθεί καθημερινά στις ασκήσεις και τους διαλογισμούς του ίδιου του Διδασκάλου.

Ακολουθώντας βήμα-βήμα τη ροή της αφήγησης ή διαλέγοντας τυχαία ένα κεφάλαιο, οι θεϊκές ενέργειες έρχονται στο τώρα, στηρίζουν, δίνουν απαντήσεις και φωτίζουν τον δρόμο. Πλούσιες τόσο σε άγνωστες, ιστορικές πληροφορίες, όσο και σε πρακτικές, πνευματικές συμβουλές, οι "Μυήσεις από τον Yeshua" δίνουν στους αναγνώστες την ευκαιρία να συναντηθούν με μία γνώριμη και αγαπημένη φωνή, έναν οδηγό που θα τους ταξιδέψει στο πιο συναρπαστικό, συγκινητικό και βαθύ ταξίδι ψυχής.
Τίτλος βιβλίου:Μυήσεις από τον Yeshua
Υπότιτλος βιβλίου:Επίγνωση και αλήθεια στην καθημερινή ζωή!
Εκδότης:Angels House
Συντελεστές βιβλίου:Καζακόπουλος, Πασχάλης (Συγγραφέας)
Φραντζής, Παντελής (Επιμελητής)
ISBN:9786188107212
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2016
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Εσωτερισμός - Αποκρυφισμός - Μεταφυσική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες