Δομές δεδομένων και αλγόριθμοι

Με αντικειμενοστρεφή σχεδιαστικά μορφήματα στη C++
Εκδότης:
Πεδίο
Έτος:
2016
ISBN:
9789605466923
Σελίδες:
768
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Δομές δεδομένων και αλγόριθμοι
Τιμή εκδότη:€79,90
Η τιμή μας: €71,91
Δομές δεδομένων και αλγόριθμοι
Ένα τεχνικό βιβλίο το οποίο θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε σε βάθος τις αρχές των δομών δεδομένων και της αντικειμενοστρεφούς σχεδίασης συστημάτων.

Σε αυτό το βιβλίο αναφοράς ο συγγραφέας Bruno Preiss αποτυπώνει την πολυετή εμπειρία του στο πεδίο των συστημάτων λογισμικού και παρουσιάζει τις θεμελιώδεις αρχές των δομών δεδομένων και των αλγορίθμων χρησιμοποιώντας τη γλώσσα προγραμματισμού C++. Το χαρακτηριστικό αυτού του τόμου είναι ότι δεν περιορίζεται στην παρουσίαση μερικών τυπικών εισαγωγικών δομών και εννοιών, αλλά καλύπτει σε βάθος ένα μεγάλο εύρος δομών και αλγορίθμων που θα συναντήσει ένας επιστήμονας της πληροφορικής κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του ζωής. Η παρουσίαση της ύλης γίνεται με εκπαιδευτικό και δομημένο τρόπο, με τη χρήση σχεδιαστικών μορφημάτων και μιας ιεραρχίας κλάσεων η οποία εμπλουτίζεται και επαυξάνεται κατάλληλα σε κάθε κεφάλαιο.

Τα βασικά στοιχεία αυτής της έκδοσης

- Η ολοκληρωμένη παρουσίαση των δομών σε ένα κοινό περιβάλλον πλαίσιο C++ κλάσεων αποτυπώνει με ακρίβεια τις σχέσεις ανάμεσα στις διαφορετικές δομές δεδομένων
- Η εκτεταμένη χρήση αρχών αντικειμενοστρεφούς σχεδίασης και Τεχνολογίας Λογισμικού επιτρέπει στον αναγνώστη να μυηθεί σε έναν παραγωγικό τρόπο σκέψης όσον αφορά τη σχεδίαση και ανάπτυξη λογισμικού.
- Η λεπτομερής ανάλυση και επεξήγηση της σχεδίασης και υλοποίησης του πηγαίου κώδικα κάθε δομής αποκαλύπτει το σκεπτικό που υποστηρίζει κάθε συγκεκριμένη σχεδιαστική απόφαση.
- Η κατάλληλη εισαγωγή σε απαραίτητες μαθηματικές έννοιες παρέχει το θεωρητικό υπόβαθρο για τη σε βάθος τεχνική ανάλυση των χαρακτηριστικών της κάθε δομής.
- Η διαδικτυακή πύλη του βιβλίου παρέχει πρόσβαση σε ηλεκτρονικό υλικό διδασκαλίας, καθώς και σε όλο τον πηγαίο κώδικα ο οποίος παρουσιάζεται σε αυτό τον τόμο.
Τίτλος βιβλίου:Δομές δεδομένων και αλγόριθμοι
Υπότιτλος βιβλίου:Με αντικειμενοστρεφή σχεδιαστικά μορφήματα στη C++
Εκδότης:Πεδίο
Συντελεστές βιβλίου:Preiss, Bruno R. (Συγγραφέας)
Κοντογιάννης, Κωστής (Μεταφραστής)
Κοντογιάννης, Κωστής (Επιμελητής)
ISBN:9789605466923
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2016
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Πληροφορική
Επιστήμες > Θετικές > Μαθηματικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες