Ένα εκατομμύριο βρόμικα μυστικά

Εκδότης:
Κεστός
Έτος:
2016
ISBN:
9786185158064
Σελίδες:
352
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ένα εκατομμύριο βρόμικα μυστικά
Τιμή εκδότη:€14,40
Η τιμή μας: €12,96
στο καλάθι
Ένα εκατομμύριο βρόμικα μυστικά
ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ!

Όταν ένα ζήτημα ζωής και θανάτου απειλεί να διαλύσει την οικογένειά της, η Ντιλέιν Τάλμποτ κάνει την υπέρτατη θυσία: βγάζει το κορμί της σε πλειστηριασμό σ' ένα πριβέ κλαμπ του Σικάγου για "εκλεπτυσμένα" γούστα.

Θα την αποκτήσει ο μεγιστάνας Νόα Κρόφορντ και θα την οδηγήσει σε έναν δρόμο αφύπνισης των επιθυμιών και των αισθήσεων -και ασύγκριτης ηδονής, που ποτέ δεν είχε φανταστεί πως θα μπορούσε να νιώσει. Ο Νόα δεν γνωρίζει για ποιον λόγο η Ντιλέιν πούλησε το κορμί της για δύο εκατομμύρια δολάρια. Αυτό που ξέρει είναι ότι πέτυχε την τέλεια συμφωνία: η καλλονή με τη μηδαμινή ερωτική πείρα θα μάθει να ικανοποιεί όλες τις ερωτικές ανάγκες του, χωρίς ποτέ ν' απειλήσει την καρδιά του.

Από την αρχή όμως τα πράγματα ανάμεσά τους παίρνουν φωτιά. Συγκρούονται και καβγαδίζουν μέχρι τελικής πτώσεως, αλλά δεν αντέχουν ούτε στιγμή να αποχωριστούν ο ένας τον άλλο. Και στον έρωτα είναι ασυγκράτητοι. Ανελέητοι.

Σύντομα, αυτή η σχέση που ξεκίνησε με ένα ψυχρό επαγγελματικό συμβόλαιο παίρνει μια αναπάντεχη τροπή. Αρχίζει να γίνεται κάτι που κανένας από τους δύο δεν είχε προβλέψει -ούτε και ήθελε: αληθινός έρωτας.

Απολαύστε ένα ερωτικό μυθιστόρημα γεμάτο στιγμές πάθους, ηδονής και έντασης.
Τίτλος βιβλίου:Ένα εκατομμύριο βρόμικα μυστικά
Τίτλος πρωτότυπου:A Million Guifty Pleasures
Εκδότης:Κεστός
Συντελεστές βιβλίου:Parker, C. L (Συγγραφέας)
Σαρρή, Μυρτώ (Μεταφραστής)
ISBN:9786185158064
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2016
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες