Υγρός χρόνος

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Άγκυρα
Έτος:
2008
ISBN:
9789604226986
Σελίδες:
243
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Υγρός χρόνος
Τιμή εκδότη:€5,00
Η τιμή μας: €4,50
στο καλάθι
Υγρός χρόνος
Μια ιστορία για έναν άντρα που φοβόταν τις θύελλες, για μια γυναίκα που της έμελλε να φύγει, για μιαν άλλη που πέτρωσε περιμένοντας, για κείνη που όταν διαβάζει Ρεμπώ τον θυμάται, για την μεγάλη απούσα που όταν επιστρέφει είναι πάντοτε αργά. Για την Μεγάλη Τραγική που επικοινωνεί μαζί του και μετά θάνατον με "Υγρές σελίδες". Τους συνδέει εξάλλου ένα κοινό παρελθόν -μυστικό.

Διότι εντελώς ξαφνικά, μια μέρα με χειμωνιάτικη λιακάδα, ένας άντρας πνίγεται και πέντε γυναίκες θα χρειαστεί μέσα σε τρεις μέρες να ανασυναρμολογήσουν τον κόσμο. Μαζί με ένα παιδί, τον αστυνόμο κι εκείνον με το περίεργο σημάδι που είχε τρέλα με τις μηχανές.

Ένα βιβλίο για τον φόβο και τις επιδιώξεις, για την επιθυμία και τις ενοχές, για τον έρωτα που καταστρέφει και την αγάπη που σώζει, για τον θάνατο που είναι και ο μεγάλος ερωτικός, για τα βιβλία που κρατούν τα κλειδιά και λύνουν το αίνιγμα. Για τους αναγνώστες που, όπως είπε ο Μπόρχες "είναι κύκνοι πιο μαύροι και πιο σπάνιοι κι απ' τους καλούς συγγραφείς". Για τις επισφαλείς βεβαιότητες και τους νομοτελειακούς κανόνες ενός αβέβαιου, θαυμαστού κόσμου. Για αινιγματικές απαντήσεις σε αυτονόητες ερωτήσεις που δεν έγιναν ποτέ. Για την αλήθεια που είναι φως και φωτιά, αναλόγως...
Τίτλος βιβλίου:Υγρός χρόνος
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Εκδότης:Άγκυρα
Συντελεστές βιβλίου:Γκίκα Ελένη (Συγγραφέας)
Γκίκα Ελένη (Υπεύθυνος Σειράς)
ISBN:9789604226986
Σειρά εκδότη:Έλληνες Συγγραφείς
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2008
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες