Διαμάντω

Κι άλλα διηγήματα
Εκδότης:
Δωδώνη
Έτος:
2016
ISBN:
9789605582012
Σελίδες:
160
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Διαμάντω
Τιμή εκδότη:€8,48
Η τιμή μας: €7,63
Διαμάντω
Το βιβλίο "Διαμάντω κι άλλα διηγήματα", περιλαμβάνει δέκα διηγήματα με ενδιαφέρουσα πλοκή και ευχάριστη εξέλιξη. Αναλυτικότερα :

Η Διαμάντω.
Νησιώτισσα με μεγάλη οικονομική επιφάνεια.Όμως οικογενειακοί λόγοι την ώθησαν να υποδυθεί τον άνδρα για να γνωρίσει έναν άνδρα - φίλο.Το εγχείρημα πέτυχε. Ερωτεύτηκαν , αγαπήθηκαν και μετά από δυο χρόνια παντρεύτηκαν.

Ο Γιάννος και η Μαριγώ.
Ο Γιάννος και η Μαριγώ είναι αδέρφια. Ωστόσο η συμπεριφορά του ενός έναντι του άλλου διέφερε.Δεν ήταν η συνηθισμένη. Η αδερφική. Αργότερα η απρόσμενη επίσκεψη ενός άγνωστου ζεύγους φανέρωσε ότι ο Γιάννος ήταν υιοθετημένος πριν από πολλά χρόνια. Μετέπειτα αποκαλύφθηκε ότι στα παιδιά αυτά [Γιάννος και Μαριγώ] υπήρχε ένας δυνατός πλατωνικός έρωτας,του οποίου η εξέλιξη ήταν καλή, παρά τις μεγάλες ,ανυπέρβλητες δυσκολίες.

Πιπίτσα.
Μια άγνωστη ερωτική σχέση συνέλαβε στην ηρεμία ιδίας και της οικογενειάς της.

Αρσινόη.
Οι αυστηροί περιορισμοί της κόρης κατά τη νεανική της ζωή από τη μάνα,επέφεραν επαγγελματική ανέλιξη αλλά δυσάρεστη προσωπική ζωή.

Ο Δάσκαλος.
Ο νεαρός δάσκαλος διαπιστώνει ότι η ηθικών αρχών μάνα του είναι πόρνη,γεγονός που δημιουργεί δραματικές εξελίξεις.

Χαρίκλεια.
Η Χαρίκλεια ήταν υπάλληλος σε ναυτιλιακό γραφείο. Εκεί γνώρισε έναν αλλοδαπό. Τον ερωτεύτηκε και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, με πρωτοβουλία δικιά του,εκχριστιανίστηκε και παντρεύτηκαν.

Μαντάμ Μαρί.
Η μεγαλομανία της Μαριγούλας , η οποία γι 'αυτό ονομάστηκε Μαντάμ Μαρί ,ώθησε την οικογένειά της σχεδόν σε διάλυση. όμως η ωριμότητα του συζύγου της ,του Μήτσου,απέτρεψε το δυσάρεστο αυτό γεγονός.[...]
Τίτλος βιβλίου:Διαμάντω
Υπότιτλος βιβλίου:Κι άλλα διηγήματα
Εκδότης:Δωδώνη
Συντελεστές βιβλίου:Αδαμόπουλος, Παναγιώτης Ν. (Συγγραφέας)
ISBN:9789605582012
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2016
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες