Έχεις απάντηση; (τ.2)

... και πολλά άλλα μεγάλα μυαλά απαντούν στις πιο "κουφές" ερωτήσεις των μικρών παιδιών
Εκδότης:
Τραυλός
Έτος:
2016
ISBN:
9786185061067
Σελίδες:
382
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Έχεις απάντηση;
Τιμή εκδότη:€18,00
Η τιμή μας: €16,20
στο καλάθι
Έχεις απάντηση; (τ.2)
Γιατί τουρτουρίζουμε όταν κρυώνουμε; Γιατί εφευρέθηκε η τηλεόραση; Γιατί δεν πίνουμε τα τσίσα μας; Έχει κάποια άκρη το Σύμπαν; Γιατί ζαλίζομαι όταν γυρίζω γύρω από τον εαυτό μου; Γιατί οι μπαμπουίνοι έχουν κόκκινους πισινούς; Γιατί τα συναρπαστικά βιβλία σε κάνουν να κλαις; Γιατί κλείνουμε τα μάτια όταν φταρνιζόμαστε; Ποιο σχήμα έχει τις περισσότερες πλευρές; Αφήνουν πορδές τα χταπόδια; Γιατί οι μαγνήτες κολλούν στα μέταλλα; Πώς πρέπει να φερόμαστε στους κακούς ανθρώπους;

Τα παιδιά ποτέ δεν κάνουν χαζές ερωτήσεις
Δυστυχώς, είμαστε εμείς, οι μεγάλοι, που δίνουμε χαζές και δυσνόητες απαντήσεις. Πολλές φορές, όταν τα παιδιά μας ρωτούν κάτι εντελώς αυτονόητο -όμως ακόμη ασύλληπτο για το μυαλουδάκι τους- είτε ρισκάρουμε μια πραγματικά ανόητοι απάντηση είτε κρύβουμε την πνευματική γύμνια και την αμηχανία μας φωνάζοντας, "Τι χαζή ερώτηση! Ντροπή σου."

Ε, λοιπόν, αυτό το διασκεδαστικό "θεόσταλτο" βιβλίο έρχεται να μας υπενθυμίσει, πως τα παιδιά μάς υποβάλλουν άμεσες, ξεκάθαρες ερωτήσεις προσβλέποντας σε μια ολιγόλογη, καίρια, λoγική και χορταστική απάντηση, προκειμένου να ξεδιψάσουν με την ουσία του πράγματος το φοβερά ανήσυχο μυαλό τους.

Οι πιο διάσημοι ειδικοί απαντούν, αντί για εμάς, στις εκατοντάδες απορίες των παιδιών μας. Δίχως άλλο, αυτό το βιβλίο θα γυροφέρνει μέσα στο σπίτι μας για πολλά χρόνια - θα το διαβάζουμε με τα παιδιά μας, αλλά και με τα εγγόνια μας.
Τίτλος βιβλίου:Έχεις απάντηση;
Υπότιτλος βιβλίου:... και πολλά άλλα μεγάλα μυαλά απαντούν στις πιο "κουφές" ερωτήσεις των μικρών παιδιών
Τίτλος πρωτότυπου:DOES my Goldfish Know Who I am?: And Hundreds More Big Questions from Little People Answered by Experts
Εκδότης:Τραυλός
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
Chomsky, Noam, 1928- (Συγγραφέας)
McCartney Paul (Συγγραφέας)
Gribbin, John (Συγγραφέας)
Bellos, Alex (Συγγραφέας)
κ.ά. (Συγγραφέας)
Αποστολόπουλος, Νίκος, μεταφραστής (Μεταφραστής)
ISBN:9786185061067
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2016
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες