Χωρίς αμφιβολία!

Μια εικονογραφημένη θεραπευτική ιστορία για παδιά με ιδεοψυχαναγκαστική διατραχή
Εκδότης:
Τόπος
Έτος:
2016
ISBN:
9789604991907
Σελίδες:
48
Χωρίς αμφιβολία!
Τιμή εκδότη:€12,90
Η τιμή μας: €11,61
στο καλάθι
Χωρίς αμφιβολία!
Το "Χωρίς αμφιβολία" αφηγείται την ιστορία της Άννας, ενός 10χρονου κοριτσιού με Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή.
Δίνοντας στην Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή το όνομα Αμφιβολία, η Άννα αφηγείται σε πρώτο πρόσωπο, με τρόπο άμεσο και αυθεντικό, την πραγματικότητα ενός παιδιού που ζει καθημερινά με τη διαταραχή. Η ιστορία της Άννας παίρνει σάρκα και οστά μέσα από τις ζωγραφιές ενός παιδιού και απευθύνεται στις καρδιές των παιδιών με Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή, θέλοντας να κερδίσει το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη τους. Το μήνυμα που μεταδίδει είναι ένα μήνυμα αισιοδοξίας και νίκης. Κάθε παιδί με Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή μπορεί να καταφέρει να έρθει αντιμέτωπο μαζί της και να διεκδικήσει πίσω τη ζωή του.
Η ιστορία είναι βασισμένη στο θεωρητικό υπόβαθρο της Γνωσιακής-Συμπεριφοριστικής Θεραπείας, η οποία είναι η θεραπεία εκλογής για άτομα κάθε ηλικίας με Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή.
Στον γονέα το βιβλίο αυτό δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσει έναν διάλογο με το παιδί του πάνω σε ένα ευαίσθητο και δύσκολο θέμα. Για τον ειδικό ψυχικής υγείας, το παρόν βιβλίο είναι ένας φιλικός προς το παιδί πρακτικός οδηγός ψυχοεκπαίδευσης για την Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή και με αυτόν τον τρόπο μπορεί να βοηθήσει στην προετοιμασία των παιδιών για τη θεραπευτική διαδικασία.

Η αφήγηση θεραπευτικών ιστοριών στην ψυχοθεραπεία παιδιών είναι μία πρακτική που γνωρίζει μεγάλη αποδοχή διεθνώς καθώς αποτελεί ένα μέσο προσφιλές και οικείο στα παιδιά. Το βιβλίο αυτό έρχεται να καλύψει ένα σημαντικό κενό στην ελληνική βιβλιογραφία.
Τίτλος βιβλίου:Χωρίς αμφιβολία!
Υπότιτλος βιβλίου:Μια εικονογραφημένη θεραπευτική ιστορία για παδιά με ιδεοψυχαναγκαστική διατραχή
Εκδότης:Τόπος
Συντελεστές βιβλίου:Λιαμάκη, Γκόλφω (Συγγραφέας)
Πρελορέντζου, Αναστασία (Εικονογράφος)
ISBN:9789604991907
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2016
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Εκπαίδευση > Γενικά > Μαθησιακές Δυσκολίες
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες