Μεγαλώνοντας χαρούμενους εφήβους

Εκδότης:
Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις
Έτος:
2016
ISBN:
9789604522286
Σελίδες:
300
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μεγαλώνοντας χαρούμενους εφήβους
Τιμή εκδότη:€26,00
Η τιμή μας: €23,40
στο καλάθι
Μεγαλώνοντας χαρούμενους εφήβους
Η εφηβεία είναι δύσκολη, πυκνή και με τεράστια σημασία περίοδος στη ζωή ενός ανθρώπου, πράγμα που το γνωρίζουν τόσο οι ίδιοι οι έφηβοι -ακόμα και όταν η ορμή και η προέλευση των συναισθημάτων τους είναι ακατανόητη και τρομακτική- όσο και οι γονείς τους.

Η συγγραφέας του βιβλίου αντλεί από την πολύτιμη και πλούσια εμπειρία της για να μιλήσει για το αναπτυξιακό αυτό στάδιο, για τις βιοσωματικές και τις ψυχολογικές αλλαγές κατά τη διάρκεια της εφηβείας, αλλά και για τη δυσκολία στις σχέσεις γονιών και παιδιών, για την προβληματική επικοινωνία τους, τον θυμό και άλλα έντονα συναισθήματα.

Στο βιβλίο αυτό δίνεται ιδιαίτερο βάρος στην προσπάθεια που πρέπει να καταβάλουν οι γονείς για να κατανοήσουν τα παιδιά τους και να είναι αρκετά πρόθυμοι, ώστε να συντονιστούν με την εποχή τους, να βιώσουν την ενσυναίσθηση και να συζητήσουν για τα ποικίλα σεξουαλικά ζητήματα που προκύπτουν.

Το βιβλίο απευθύνεται στους γονείς που αγωνιούν για τις δυσκολίες των εφήβων τους και αναζητούν έναν τρόπο να τους προσεγγίσουν. Απευθύνεται επίσης σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να ρίξουν πιο αποκαλυπτικό φως σε μια περίοδο που απασχόλησε ή θα απασχολήσει κάθε άνθρωπο, και στην οποία διαμορφώνεται μεγάλο μέρος της προσωπικότητας και του συναισθηματικού μας πλούτου.
Τίτλος βιβλίου:Μεγαλώνοντας χαρούμενους εφήβους
Εκδότης:Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις
Συντελεστές βιβλίου:Hayman, Suzie (Συγγραφέας)
Παππά Βασιλική (Μεταφραστής)
Παππά Βασιλική (Επιμελητής)
ISBN:9789604522286
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2016
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Κοινωνιολογία
Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Γονείς και Παιδιά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες