Κλινικές Τεχνικές για Σκύλους, Γάτες, Κουνέλια και Τρωκτικά

Εκδότης:
Παρισιάνου Α.Ε.
Έτος:
2012
ISBN:
9789603948971
Σελίδες:
420
Κλινικές Τεχνικές για Σκύλους, Γάτες, Κουνέλια και Τρωκτικά
Τιμή εκδότη:€45,00
Η τιμή μας: €42,75
Κλινικές Τεχνικές για Σκύλους, Γάτες, Κουνέλια και Τρωκτικά
Η 3η έκδοση του συγγράμματος Κλινικές Τεχνικές για Σκύλους, Γάτες, Κουνέλια και Τρωκτικά καλύπτει τις συνήθεις κλινικές τεχνικές που εφαρμόζονται στα μικρά εξωτικά θηλαστικά, όπως ο γερβίλος, το χάμστερ και το ινδικό χοιρίδιο, ενώ παράλληλα προσφέρει στους αναγνώστες μια εκτενή αναθεώρηση των κλινικών τεχνικών που εφαρμόζονται συχνά στο σκύλο, στη γάτα και στο κουνέλι. Τηρώντας το ίδιο εύχρηστο σχήμα των προηγούμενων εκδόσεων, η 3η έκδοση παραμένει ένα κλασικό κτηνιατρικό σύγγραμμα για άμεση κλινική χρήση.
Το σύγγραμμα παρέχει πρακτικές και προσαρμοσμένες στα σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα οδηγίες και πληροφορίες, οι οποίες είναι αναγκαίες για τη σωστή εφαρμογή μεγάλου αριθμού κλινικών τεχνικών. Σε αυτές περιλαμβάνονται λεπτομέρειες σχετικές με τη συγκράτηση και τη στάση των ζώων, την αναισθησία, τις χειρουργικές τεχνικές και τη φαρμακευτική διαχείριση. Το απαραίτητο γνωστικό υπόβαθρο για την εφαρμογή της κάθε τεχνικής, όπως οι ενδείξεις, οι πιθανές επιπλοκές, ο απαιτούμενος εξοπλισμός και η αναγκαία προετοιμασία, παρέχεται με σαφή και συνοπτικό τρόπο. Οι τεχνικές που περιγράφονται για πρώτη φορά σε αυτή την έκδοση είναι η μετάγγιση αίματος, η τοποθέτηση ενδοστικών καθετήρων και η τραχειοστομία. Λεπτομερή σκίτσα παρουσιάζουν όχι μόνο τις σχετικές ανατομικές περιοχές, αλλά και τις ενέργειες του κλινικού κατά την εφαρμογή των τεχνικών.
Το σύγγραμμα Κλινικές Τεχνικές για Σκύλους, Γάτες, Κουνέλια και Τρωκτικά συνιστά ένα πολύτιμο κλινικό εγχειρίδιο, ουσιώδους σημασίας για τους κτηνιάτρους και τους βοηθούς κτηνιάτρων, οι οποίοι ασχολούνται με ζώα συντροφιάς ή με ζώα εργαστηρίου.
ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
• Εκτενώς αναθεωρημένη έκδοση ενός κλασικού συγγράμματος περιγραφής κτηνιατρικών κλινικών τεχνικών
• Κλινικές τεχνικές προσαρμοσμένες στα σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα
• Περιγραφή κλινικών τεχνικών για εφαρμογή σε μικρά εξωτικά θηλαστικά
• Λεπτομερής, βήμα προς βήμα, περιγραφή της κάθε τεχνικής με ταυτόχρονη αιτιολόγηση και επεξήγηση
Τίτλος βιβλίου:Κλινικές Τεχνικές για Σκύλους, Γάτες, Κουνέλια και Τρωκτικά
Εκδότης:Παρισιάνου Α.Ε.
ISBN:9789603948971
Στοιχεία έκδοσης: 2012
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες