Όλα είναι σχετικά

Εκδότης:
Εκδόσεις Πηγή
Έτος:
2016
ISBN:
9789609599849
Σελίδες:
684
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Όλα είναι σχετικά
Τιμή εκδότη:€20,00
Η τιμή μας: €18,00
στο καλάθι
Όλα είναι σχετικά
Στη Νέα Υόρκη του σήμερα μια ομάδα επιστημόνων, υπό την καθοδήγηση του σπουδαίου Σεμπάστιαν Χάρμπερτ, κατορθώνει το ακατόρθωτο: τη δημιουργία μιας χρονομηχανής! Όμως ένα από τα μέλη της ομάδας στρέφεται εναντίον των συνεργατών του, καταστρέφει το εργαστήριο και χρησιμοποιεί τη χρονομηχανή για να γυρίσει πίσω στον χρόνο και να αλλάξει το παρελθόν.
Στη Νέα Υόρκη ενός άλλου κόσμου, εκεί όπου η ελευθερία είναι μια έννοια από καιρό λησμονημένη και ολόκληρη η ανθρωπότητα στενάζει κάτω από τον αδυσώπητο ζυγό του κατακτητή, ο παρασημοφορημένος, αστυνομικός ντετέκτιβ Κάρτερ Τζόουνς απάγεται από μια κρυφή οργάνωση. Τα μέλη της, υπό τις οδηγίες ενός μυστηριώδους γέρου, έχουν έναν και μόνο σκοπό: να ταξιδέψουν πίσω στον χρόνο και να σταματήσουν τον δόλιο επιστήμονα προτού εκείνος προλάβει να πραγματοποιήσει τα σατανικά του σχέδια.
Ακολουθώντας την ομάδα, ο ντετέκτιβ καταλήγει παγιδευμένος στο επικίνδυνο παρελθόν μιας μακρινής χώρας, περικυκλωμένος από φανερούς αντιπάλους αλλά και αφανείς εχθρούς. Μη μπορώντας να εμπιστευθεί κανέναν, ούτε καν τους ίδιους του τους συντρόφους, ο Κάρτερ μάχεται με αντίπαλο τον χρόνο. Μονάχα μια λεπτή, ξεφτισμένη κλωστή χωρίζει την επιτυχία από την καταδίκη, καθώς το μέλλον των δύο κόσμων κρέμεται από τα χέρια του.
Τίτλος βιβλίου:Όλα είναι σχετικά
Εκδότης:Εκδόσεις Πηγή
Συντελεστές βιβλίου:Κατσαΐτης, Δημήτρης (Συγγραφέας)
ISBN:9789609599849
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2016
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες