Οι μικροί εξερευνητές πάνε σαφάρι

Εκδότης:
Εκδόσεις iWrite.gr
Έτος:
2016
ISBN:
9786185218225
Σελίδες:
32
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Οι μικροί εξερευνητές πάνε σαφάρι
Τιμή εκδότη:€14,90
Η τιμή μας: €13,41
στο καλάθι
Οι μικροί εξερευνητές πάνε σαφάρι
Οι μικροί μας ήρωες είναι έτοιμοι για μια ακόμη περιπέτεια. Αυτή τη φορά στη φάρμα των ζώων! Έφτασε η ώρα να γνωρίσουν από κοντά τα θηλαστικά και τα πτηνά που ζουν εκεί. Κάποια από αυτά είναι μικρά, άλλα μεγάλα, όμως όλα μαζί ζουν αρμονικά στον ίδιο χώρο, σχηματίζοντας μια οικογένεια. Την οικογένεια της φάρμας!

Ο Πάρης και η Ρίτα θα μάθουν να ξεχωρίζουν το κάθε ζώο από τη μορφή και τις ιδιαίτερες ικανότητές του. Θα αναρωτηθούν τι τρώνε, πώς επικοινωνούν και τι προσφέρουν στη φύση και στον άνθρωπο. Ποιος είναι ο πιο ικανός ορειβάτης και ποιος ο καλύτερος κολυμβητής αναμεσά τους; Ποιες είναι οι σκανδαλιές τους και ποια ζωάκια χαρακτηρίζονται από ηρεμία; Σε ποια χώρα η αγελάδα θεωρείται ιερή; Από πού παίρνουμε το φρέσκο γάλα και τα αυγά που είναι θρεπτικά για τα παιδιά; Γιατί η κότα, η αγελάδα και το κουνέλι έχουν εμπνεύσει τον άνθρωπο να βγάλει τραγούδια γι' αυτά;

Αυτές κι άλλες πολλές απορίες καλούνται να λύσουν οι μικροί μας φίλοι στην εξερεύνησή τους στη φάρμα. Τι λέτε; Θα τους ακολουθήσουμε;

Φορέστε την καλύτερή σας διάθεση, γιατί ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε από κοντά τα τρυφερά αυτά πλάσματα, μέσα από το μαγικό βιβλίο επαυξημένης παραγματικότητας.

Το παρόν βιβλίο εκμεταλλεύεται τη σύγχρονη τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας, η οποία είναι ικανή να παντρέψει τρισδιάστατα μοντέλα, κίνηση και ήχους με ένα κλασικό βιβλίο κάνοντάς το να... ζωντανέψει με μαγικό τρόπο μπροστά στα μάτια σας!

Και όλο αυτό το "πάντρεμα" γίνεται με έναν τρόπο πολύ διακριτικό, ώστε να μην χάνεται η μαγεία στα μάτια μικρών και μεγάλων. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα κινητό τηλέφωνο ή ένα tablet (Αndroid, iPhone ή iPad), το application των Μικρών Εξερευνητών που προσφέρουμε δωρεάν μέσω της ιστοσελίδας μας, του Google Play Store και του iTunes, καθώς και ένα από τα έξι μαγικά βιβλία του Παππού που θα δείτε παρακάτω.

Αν θέλετε λοιπόν να ζήσετε τη μαγεία του να μην διαβάζεις απλά για ένα ζώο, ένα μνημείο, έναν πλανήτη ή κάποιο πλάσμα, αλλά να το δεις να ζωντανεύει πάνω στο βιβλίο, να κινείται, να ακούσεις τι ήχους βγάζει ή ακόμα και να φωτογραφηθείς μαζί του... τότε η νέα γενιά παιδικών βιβλίων του iWrite.gr, τα "Μαγικά Βιβλία του Παππού", μπορούν να στο προσφέρουν δίχως αμφιβολία!
Τίτλος βιβλίου:Οι μικροί εξερευνητές πάνε σαφάρι
Εκδότης:Εκδόσεις iWrite.gr
Συντελεστές βιβλίου:Κάκαλη, Ισμήνη (Συγγραφέας)
ISBN:9786185218225
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2016
Ηλικίες:4 - 12
Σημείωση:Βιβλία επαυξημένης πραγματικότητας.
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες