Η δημοσιονομική πολιτική για τη σταθεροποίηση της οικονομίας και το ζήτημα της ανάπτυξης

Εκδότης:
Αρναούτη
Έτος:
2016
ISBN:
9789609764872
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η δημοσιονομική πολιτική για τη σταθεροποίηση της οικονομίας και το ζήτημα της ανάπτυξης
Τιμή εκδότη:€22,00
Η τιμή μας: €19,80
στο καλάθι
Η δημοσιονομική πολιτική για τη σταθεροποίηση της οικονομίας και το ζήτημα της ανάπτυξης
Ο Μιχάλης Κάχρης μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του αναδεικνύει με επιστημονική ακρίβεια το αδιέξοδο της ασκούμενης σήμερα δημοσιονομικής πολιτικής που ουσιαστικά μέσα από τις περίφημες ''αξιολογήσεις'' οδηγούν σε λεηλασία του πλούτου της χώρας, αλλά και την λύση αυτού του αδιέξοδου. Βεβαία με βασική προϋπόθεση την ανάκτηση της δημοσιονομικής και νομισματικής κυριαρχίας μέσω της δημιουργίας εθνικού νομισματοκόπου αποτελεί και τον ακρογωνιαίο λίθο της λύση ςαυτού του αδιέξοδου.
Αποδεικνύει ότι το δημόσιο χρέος είνα ιπερισσότερο ένα πολιτικό ζήτημα παρά ένα οικονομικό, τουλάχιστο έτσι όπως εξελίσσεται. Τέλος μέσα από τις σελίδες του πολύ ενδιαφέροντος αυτού βιβλίου αποκαλύπτει την γερμανική ναζιστική πολιτική που κρύβεται πίσω από αυτό που έχει υιοθετηθεί σαν Σύμφωνο Δημοσιονομικής Σταθερότητας. Αναδεικνύονται επίσης ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις ναζιστικές ρίζες αυτής της πολιτικής.
Ο Μιχάλης Κάχρης μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του αναδεικνύει επίσης τον προβληματισμό του, την ανησυχία του κυρίως για το μέλλον της νέας γενιάς η οποία θα πρέπει να αναδεχθεί σε ηγετική μορφή εξόδου από την σημερινή τραγική οικονομικοπολιτική καταστολή που μας έχουν επιβάλει οι ''εταίροι μας''.
Τίτλος βιβλίου:Η δημοσιονομική πολιτική για τη σταθεροποίηση της οικονομίας και το ζήτημα της ανάπτυξης
Εκδότης:Αρναούτη
Συντελεστές βιβλίου:Κάχρης, Μιχάλης (Συγγραφέας)
ISBN:9789609764872
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2016
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες