Ταξίδι στον κόσμο των γεύσεων

Εκδότης:
Εκδόσεις Φυλάτος
Έτος:
2016
ISBN:
9786185232207
Σελίδες:
126
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ταξίδι στον κόσμο των γεύσεων
Τιμή εκδότη:€12,50
Η τιμή μας: €11,25
στο καλάθι
Ταξίδι στον κόσμο των γεύσεων
Το βιβλίο αυτό είναι ένας mini οδηγός με μερικές από τις καλύτερες συνταγές που γνωρίζω, προκειμένου να το έχετε πάντα μαζί σας, ώστε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας, όπου και αν βρίσκεστε.
Οι κατηγορίες των συνταγών έχουν επιλεχθεί με τη σειρά που θα σας σερβίριζαν εάν ήσασταν σε ένα ακριβό εστιατόριο.

• Welcome – Καλωσόρισμα: Προτιμάται η σούπα και ο λόγος είναι ότι εκτός των βιταμινών που μας χαρίζει, καθαρίζει τον λαιμό μας (περισσότερο οι πιο ελαφριές) από τις προηγούμενες τροφές που έχουμε φάει κατά τη διάρκεια της ημέρας και διεγείρει τους γευστικούς μας κάλυκες προκειμένου να απολαύσουμε, ακόμη περισσότερο, τη γεύση και τις μυρωδιές που αναδύει το φαγητό μας.

• Salad – Σαλάτα: Αποτελεί το πρώτο πιάτο ή το συνοδευτικό ή και το κυρίως γεύμα ορισμένες φορές, για όσους και όσες προσέχουν τη διατροφή τους. Η σαλάτα, πέρα από τη γευστικότητά της, αποτελεί σημαντικό μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής, καθώς περιέχει πλήθος θρεπτικών συστατικών και βιταμινών, ενώ δρα και προστατευτικά ενάντια σε κάποιες ασθένειες.

• Main Course – Κυρίως Πιάτο: Έχετε επιλογές σε κρέας, ψάρι, θαλασσινά και ζυμαρικά, ώστε να διαλέξετε αυτό που επιθυμείτε και να εντυπωσιάσετε με τις μαγειρικές σας ικανότητες!

• Dessert – Επιδόρπιο: Κλείνοντας το υπέροχο γεύμα που είμαι σίγουρος ότι έχετε δημιουργήσει, κεράστε τους καλεσμένους σας με ένα λαχταριστό γλυκό, ώστε αυτή η ημέρα να τους μείνει αξέχαστη και να λένε «Γεια στα χέρια σας».

Έξτρα Tip: Συνοδεύστε το επιδόρπιό σας με ένα γλυκό κρασί ή λεμοντσέλο ή λικέρ μαστίχας που συνδυάζεται άψογα με τα γλυκά και ταυτόχρονα λειτουργεί και ως χωνευτικό.
Τίτλος βιβλίου:Ταξίδι στον κόσμο των γεύσεων
Εκδότης:Εκδόσεις Φυλάτος
Συντελεστές βιβλίου:Ζέρβας, Χρήστος (Συγγραφέας)
Σακελλαρόπουλος, Αντώνης (Φωτογράφος)
ISBN:9786185232207
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2016
Κατηγορίες:Μαγειρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες