Ισορροπημένη κάρτα επιδόσεων

Η μετάφραση της στρατηγικής σε δράση
Εκδότης:
Επίκεντρο
Έτος:
2008
ISBN:
9789604580293
Σελίδες:
439
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ισορροπημένη κάρτα επιδόσεων
Τιμή εκδότη:€28,40
Η τιμή μας: €25,56
στο καλάθι
Ισορροπημένη κάρτα επιδόσεων
Το βιβλίο αυτό παρουσιάζει ένα επαναστατικό σύστημα διαχείρισης για εταιρίες που επιθυμούν να επενδύσουν μακροπρόθεσμα σε πελάτες, σε εργαζόμενους, στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και σε συστήματα.
Η Ισορροπημένη Κάρτα Επιδόσεων (The Balanced Scorecard) αναπτύχθηκε κατά την τελευταία δεκαετία από τους R. Kaplan και D. Norton σε μια σειρά εφαρμογών και δημοσιεύσεων, οι οποίες συντέθηκαν τελικά στο συγκεκριμένο βιβλίο. Ένα βιβλίο το οποίο μεταφράστηκε σε πολλές γλώσσες ενώ διατέθηκαν πάνω από 30.000.000 αντίτυπα σε όλο τον κόσμο.
Το βιβλίο, γραμμένο από αυτούς που επινόησαν, ανέπτυξαν και τελειοποίησαν την Ισορροπημένη Κάρτα Επιδόσεων, δείχνει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί το επαναστατικό αυτό εργαλείο για να κινητοποιηθεί το προσωπικό και να επιτευχθούν οι στόχοι μιας εταιρίας.
Η Ισορροπημένη Κάρτα Επιδόσεων αποτελεί ένα σύστημα διαχείρισης που μπορεί να διοχετεύσει την ενέργεια, τις ικανότητες και την εξειδικευμένη γνώση του προσωπικού σε κάθε τομέα οργάνωσης προς την επίτευξη μακροπρόθεσμων στρατηγικών στόχων των εταιριών.
Οι συγγραφείς, καταδεικνύουν τον τρόπο με τον οποίο τα στελέχη των επιχειρήσεων χρησιμοποιούν την Ισορροπημένη Κάρτα Επιδόσεων τόσο για να καθοδηγήσουν την τρέχουσα απόδοση τους όσο και για να στοχεύσουν στη μελλοντική. Καταδεικνύουν τον τρόπο χρήσης των μετρήσεων σε τέσσερις κατηγορίες -χρηματοοικονομική απόδοση, γνώση πελατών, εσωτερικές επιχειρηματικές διαδικασίες και μάθηση και ανάπτυξη- για να ευθυγραμμίσουν την ατομική, την οργανωσιακή και τη διατμηματική πρωτοβουλία και να ανακαλύψουν εντελώς καινούργιες διαδικασίες για την επίτευξη των στόχων των πελατών και των μετόχων.
Οι συγγραφείς αποκαλύπτουν επίσης τον τρόπο ώστε να χρησιμοποιηθεί η Ισορροπημένη Κάρτα Επιδόσεων ως ένα εύρωστο σύστημα μάθησης για τον έλεγχο, την απόκτηση ανάδρασης και την ενημέρωση της στρατηγικής του οργανισμού. Τέλος, παρουσιάζουν τα βήματα που μπορούν να ακολουθήσουν όλα τα στελέχη σε κάθε εταιρία για να δημιουργήσουν τη δική τους Ισορροπημένη Κάρτα Επιδόσεων.
Πρόκειται για ένα βιβλίο απαραίτητο για όλα τα στελέχη εταιριών το οποίο θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οργανώνονται, αξιολογούνται και επεκτείνονται οι επιχειρήσεις.
Τίτλος βιβλίου:Ισορροπημένη κάρτα επιδόσεων
Υπότιτλος βιβλίου:Η μετάφραση της στρατηγικής σε δράση
Τίτλος πρωτότυπου:The Balanced Scorecard: Translating Strategy into Action
Εκδότης:Επίκεντρο
Συντελεστές βιβλίου:Kaplan, Robert S. (Συγγραφέας)
Norton, David P. (Συγγραφέας)
Αναγνωστόπουλος, Κώστας Π. (Μεταφραστής)
ISBN:9789604580293
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2008
Σημείωση:Εισαγωγή: Κ. Π. Αναγνωστόπουλος.
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες