Η ελληνική δίαιτα

Μεταμορφώστε το σώμα σας, νιώστε σαν Έλληνας θεός ή θεά και χάστε μέχρι και πέντε κιλά για δύο εβδομάδες
Εκδότης:
Πεδίο
Έτος:
2016
ISBN:
9789605467128
Σελίδες:
328
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η ελληνική δίαιτα
Τιμή εκδότη:€15,90
Η τιμή μας: €14,31
στο καλάθι
Η ελληνική δίαιτα
Οι αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν το φαγητό ευχαρίστηση και στα θρυλικά τους συμπόσια απολάμβαναν το κρασί και πλούσια υλικά, όπως το ελαιόλαδο και το μέλι. Φημίζονταν για την ωραία τους εμφάνιση, που παρέπεμπε στον Άδωνη, τον αγαπημένο της θεάς Αφροδίτης. Η τελειότητα των σωμάτων τους, που απαθανατίστηκε μέσω της γλυπτικής, αποτελεί πρότυπο ομορφιάς. Σήμερα, αιώνες μετά, νέες έρευνες αποδεικνύουν ότι η μεσογειακή διατροφή με τα βασικά συστατικά, όπως το ελαιόλαδο, το κρασί, το γιαούρτι και ο καφές, αποτελεί την πιο υγιεινή διατροφή στον κόσμο, ενώ συμβάλλει στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης διαβήτη, προασπίζει την υγεία της καρδιάς και οξύνει τον νου χάρη σε τροφές πλούσιες σε Ω3 λιπαρά.
Σε αυτό το βιβλίο, Ελληνική Δίαιτα, η παγκοσμίου φήμης σεφ Μαρία Λόη, η οποία μεγάλωσε σε ένα μικρό ελληνικό χωριό και έμαθε να μαγειρεύει από οικογενειακές συνταγές, συνεργάζεται με την ειδική σε θέματα υγείας δημοσιογράφο Σάρα Τόλαντ, και φέρνουν στο τραπέζι σας μια ωφέλιμη διατροφή, που συμβάλλει στην απώλεια βάρους και στη διατήρηση της υγείας.
Τίτλος βιβλίου:Η ελληνική δίαιτα
Υπότιτλος βιβλίου:Μεταμορφώστε το σώμα σας, νιώστε σαν Έλληνας θεός ή θεά και χάστε μέχρι και πέντε κιλά για δύο εβδομάδες
Εκδότης:Πεδίο
Συντελεστές βιβλίου:Λόη, Μαρία (Συγγραφέας)
Toland, Sarah (Συγγραφέας)
ISBN:9789605467128
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2016
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Διατροφή, Διαιτητική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες