Ο θάνατος της ωραίας Ελένης

Εκδότης:
Δυάς Εκδοτική
Έτος:
2016
ISBN:
9786185166069
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ο θάνατος της ωραίας Ελένης
Τιμή εκδότη:€15,00
Η τιμή μας: €13,50
στο καλάθι
Ο θάνατος της ωραίας Ελένης
Πολλές φορές η φριχτή αλήθεια τρελαίνει κι ο Νικόλας ένας νεαρός, ανερχόμενος, αποκατεστημένος, μα τρομερά άτυχος και αδιάφορος για τις γυναίκες δημοσιογράφος πέφτει θύμα αυτής της τρέλας, όταν μαθαίνει ξαφνικά στα 35 του πως είναι βαριά άρρωστος και του μένουν μόνο λίγοι μήνες ζωής. Το μυαλό του δεν αντέχει τη φρικτή αλήθεια. Η λογική τον εγκαταλείπει εύκολα και βάζει σαν τελευταίο σκοπό της ζωής του να κατακτήσει την πανέμορφη Έλενα, μια γυναίκα που δε θα τον πλησίαζε ποτέ, αν δεν είχε αυτό που τώρα μετά από χρόνια δύσκολης δουλειάς έχει: βαρύ πορτοφόλι. Ο Νικόλας θέλει να γίνει απαραίτητος για τη ζωή της Έλενας και πεθαίνοντας να γκρεμίσει κι εκείνη στον Καιάδα.

Και τα καταφέρνει. Μετά το θάνατο του τελευταίου εραστή της η Έλενα κλείνεται εύκολα στην αγκαλιά του, μα γρήγορα του αποκαλύπτει τα πραγματικά της θέλω και απομακρύνεται με δικαιολογίες από κοντά του. Κι ο Νικόλας, αν και τη λατρεύει, σχεδιάζει με κάθε λεπτομέρεια την καταστροφή της. Πάνω στον παραλογισμό του σκοτώνει και το γιατρό που του αποκάλυψε τη φρικτή αλήθεια για την ελάχιστη ζωή που του απομένει και προσπαθεί να δολοφονήσει και την αδελφή του, η αστυνομία τον υποψιάζεται από την πρώτη στιγμή και τελικά τον συλλαμβάνει πάνω στο νεκρό σώμα της Έλενας.

Μετά τη σύλληψή του ο Νικόλας αποκαλύπτει κάθε του αλήθεια, αφού είναι σίγουρος πως αυτός σε λίγο θα πεθάνει. Μα οι όγκοι από τον εγκέφαλο του ως εκ θαύματος εξαφανίζονται και δύο χρόνια μετά αποφυλακίζεται και παίρνει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Μια δεύτερη ευκαιρία δίπλα στην Υβόννη. Μα δεν τολμά να τη χαρεί. Αυτοκτονεί, χωρίς ν’ αφήσει καμία εξήγηση, αφήνοντας σαν τελευταία κληρονομιά στην αδελφή του ένα μυθιστόρημα. Ένα μυθιστόρημα απόλυτα αληθινό που περιγράφει απλά Το θάνατο της Ωραίας Ελένης.
Τίτλος βιβλίου:Ο θάνατος της ωραίας Ελένης
Εκδότης:Δυάς Εκδοτική
Συντελεστές βιβλίου:Μάτσου, Κατερίνα (Συγγραφέας)
ISBN:9786185166069
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2016
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες